Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green_apple654

Oczyść się i schudnij! - GŁODÓWKA- start-16.08.2008 r

Polecane posty

Gość djs
hej ja od jutra taz zaczyan glodowke :) przylacze sie do was a wy 16 jak chcecie :) chcialabym schudnac z 15 kg ) mam nadzieje ze z wami dam rade :) czu da m iie to w 2 misaice ? glodowka a potem dieta? prosze o pomoc

Gość milencia87
ja tez startuje 16:) i koniec wymigiwan;) ..bo ja czasem cos zaczynam i nie koncze:( ale koniec z tym! historia twojej siostry mnie tak zmobilizowala ze hoho...a celulit jej zniknal? lub zmniejszyl sie? opowiedz cos o niej jeszcze to mnie motywuje..? az sie wierzyc niechce tyle schudnac w 10 dni jejku jak ja bym tak chciala:) ja bede brzuszki robila i troche cwiczyla na twisterze ..chcialbym tyle schudnac ahhh to laski ruszamy.. mam nadzieje ze nikt sie nie wylamie i damy rade bo szkoda zycie marnowac na ten wstretny tluszcz

Gość green_apple654
hej dziewczynki ciesze sie ze nasze grono sie powieksza:A ja rowniez startuje 16:) jzu patrzec sie nie moge na siebie,:) co do celulitu oczywiscie ze go juz nie ma:) miala go z tluszczu, tluszcz spadl i celulit rowniez. teraz byla na solarium i jaka opalona i zgrabna strasznie jej zazdroszcze:) djs- jak sie postarsz to te 15 kg stracisz na glodowce i na wychodzeniu z niej:)

schudłam 1,5 kilo :P dzisiaj gotowałam rodzicom obiad i musiałam spróbować kotleta czy wyszedł, ale tylko pogryzłam i wyplułam NIE połknęłam więc to się chyba nie liczy prawda?:D po za tym zrobiłam galaretkę o samku cytrynowym i kiwi do tego bita śmietana zwykła i o smaku truskawkowym na to krem truskawkowy do tego czekolada i truskawki haha pewnie smaka wam zrobiłam:D ale nic nie zjadłam i czuje się przez to silna, nad wszystkim panuje ^^

jestem :D hmmmmmmm jak nas dużo :D nie mogę sie doczekać soboty hiehie i uciekam bo dzis tylko na chwilkę... kino w planach :*

Gość green_apple654
Asia jesli zaczniesz juz glodowke, gwarantuje Ci ze schudniesz te 15 kg a nawet i wiecej:) buba- to milego seansu zycze:) ja tez sie nie moge doczekac soboty, jutro urodzinki mojego kochanego idziemy do restauracji, ale zamierzam zjesc salatke grecka i kieliszek wina a od sobotki NIC:D dziewczynki mam nadzieje ze bede miala w Was sparcie?? pozdrawiam:) i tym coo juz uciekaja z kafe zycze milej nocki:)

Witam.Tez zaczelam glodowke od 14.08. Pije sama wode. Na glodowce mam zamiar byc 10 dni ale jak dobrze pojdzie to moze 13. Boje sie tylko ze bede mdlala. Mam pytanie : w ktorym dniu glodowki mozna zemdlec? albo miec zawroty glowy?

Gość green_apple654
naprawde nie wiem. czy momzna mdlec. moja siostra nie mdlala a po 3 dni miala pprzyplyw energi:) dziewczyny!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dowiedzialam ze mam wesele 6 wrzesnia musze koniecznie schudnac!!!!!! i kupic sobie super kiecke:)

Witam Was wszystkie:) zmotywowałyście mnie, zeby nie owiedziec, jak cholera:P od jutra do końca wrzesnia głoduję z Wami:) czyli moja głodówkę zaczynam za 15 min:) ide sie napic ostatni raz mojej ulubionej coli z lodem:P ja waże 68 i mam 172 cm wzrostu. Tzymam za Was i za mnie kciuki. od 21 do konca szybko mi zleci bo ide na pielgrzymkę:) to w drodze jest co robic, a trudno się je:p

a czy bedziecie wiczyc czy cos? bo ja do tej pielgrzymki to planuje rano joge cwiczyc a wieczorkiem jakies cwiczonka na brzuch i hula hop:) ale to bardzo mało dni, bo juz w czwartek wychodze:)

Gość bum bummm bziummm
siemaka laseczki ;p ja tez zaczynam ale od dzisiaj juz :D haaa no to start :) ale planuje tylko kilka dni pobyc na glodowce potem dita sokowa a nastepnie chyba zdecyduje sie na kopenchaska a potemm to jzu warzywana i wprowadzam na zawsze nawyki zywieniowe typu zeby nie przekraczac 2000 kcal dziennie duzooo ruchu jesc siadanko ,kolacje najpozneij po 18. itd itp poprostu zdrowo i racjonalnie sie odzywaiac i tak juz na zawsze zeby sie nie doprowadzic sie do tego samego stanu co aktualnie tzn na 167cm/65kg porazka!!! ale wiem ze mi sie uda ;) pomalu pomalu do przodu tylko musze ruszyc tak troszke szybciej ;p nie wiem czy glodowka to dobry poczatek... pozdrawiam ;)

Gość jdfkj
nie chce sie tutaj wymadrzac,ale dziwi mnie to co pisze autorka topicu..jak mozna schudanc 12 kg..w 10 dni? i jeszcze jak dodaje sie jedzenie to nie przytyc a jeszcze schudnac.. jaks sciema to jest..tak mi sie wydaje to zbyt piekne by tak mozna bylo schudnac

Gość bum bummm bziummm
hehe no jasne ze sciema ;p ale w ciagu 14 dni glodowki schudnac mozna okolo 7-8kg ale to jest sama woda. uwazam glodowki za fajna sprawe tylko takie krotsze. mja kuzynka na zatruciu przy ocxzyszczaniu byla na tyg glodowce i spadlo jej 4kg i nie nadrobila ich ale to tez trzeba umiejetnie z niej wyjsc jadla jakies kleiki soki pila z woda nie pamietam bo inaczej by dostala skretu kiszek ;p ;p

Gość andzia84
Hej ja zaczynam od dzisiaj. Ranow ypiłam kawe, a teraz tylko woda ok 3 litrów. startuje z wagi 67 przy wzroście 170. mam 5 tygodni, slub siostry do tego aby wyglądać zajebiście. Mam nadzieje ze dam rade. Dziewczyny piscie o swoich sukcesach wagowych. buzioleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość green_apple654
jdfkj-- to po co sie wymadrzasz skoro nie masz zielonego pojecia co?? powiec mi co by mi zalezelao zeby tutaj ludzia sciemniac, pozatym myslisz ze co ze bym sciemniala , o swojej siostrze i sama glodowala jak by ta mialao nie przyniesc efektu?????? kurde rusz mozgiem:(

Gość andzia84
godzina 16.05 melduje sie ze wytrwalam- sama woda nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!! a jak wam idzie piszcie!!!!!!!!!!

Gość milencia87
no to jutro start: ) mosimy byc silne!!! i damy rade! ja w pierwsze dni mysle 2 bede sie kawa wspomagala..a pozniej tylko woda chce schudac te 10 kg..byloby cudnie

Gość JaAnka
Hello;D Zjadzie się dla mnie miejsce?? Właśnie rozmawiałam z mamusią ze czas sie wziasc za siebie mam 20 lat, 165 wzrostu i 54 wagi. Hym chce miec płaśki brzuszek i stracic troszkę w udach mam tydzień jak myślicie taka głodówka bez przygotowania to dobry pomysł?? mam zamiar zacząć od jutra ;) coś czuję, że pokocham wodę^^ pzdr dziewczyny!

melduję że minął mi czwarty dzionek:) piję wodę i trochę soku pomarańczowego tymbark bez cukru! ciągle jestem głodna a podobno nie powinno sie czuc glodu po dwoch dniach? życze wam powodzenia:D wytrwamy!

Gość pootworek
A ja sobie robie post 14dniowy, w celu oczyszczenia organizmu. Jem tylko okreslone warzywa i owoce, pije duzo, no i juz piaty dzien, 3 kg roznicy (chociaz jak dla mnie liczy sie bardziej sam wyglad niz waga) Powodzenia! :)

Gość miss_ka
Ciesze sie bardzo, ze znalazlam ten topik:) Jestem pod trzech dniach wylacznie na warzywkach. Od jutra 7dniowa glodowka. Na pewno nam sie uda! Pozdrawiam Was serdecznie, zycze powodzenia i do napisania jutro!:) Od jutra woda, woda, woda...:)

no dziewczyny, wstawać i głodować, nie spać! :D u mnie piąty dzień. Jest mi zimno!:D mam na sobie dwie pary spodni dresowych i jeszcze z 5 warstw ubrania i dwa szklafroki:D za oknem leje.... lubie deszcz ale fajnie :D na wadze tylko 2,5 kg mniej po czterech dniach... troche mało ale cóż, zawsze coś!

Gość JaAnka
no ja już też wstałam i se mysle co tu zjeść na sniadanko:D hym ale w głowie tylko H2O :D aj pyszności;))

Gość andzia84
Wczoraj mi sie nie usało!!!! Zaczynam od dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!! musze dać rade!

Gość ggggggggggggg
Ja tez bym zaczela,gdyby nie bylo w domu pysznego czekoladowego ciasta,a na obiad ulubionych golabkow;/

Gość andzia84
upadła anielica - dzięki!!!

Gość green_apple654
mialam zaczac od dzisiaj ale wczoraj mial urodziny chlopaka i troch epofolgowalam hehhea dzis mnie susy wiec zaczne od jutra:) musze schudnac przede mna dwa wesela^^