Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaretka Fretka

Skad tabletki w Wawie? Potrzebuje

Polecane posty

Gość Anaretka Fretka

Czesc Mam ginekologa w miescie rodzinnym, skonczyly mi sie tabletki a nie dostalam w pracy zwolnienia zeby jechac do domku. A dzis akurat przyjmuje lekarz. Czy u gina jakiegokolwiek ( w wawie) dostalabym recepte na pigulki bez badania (mam okres) a tabletki mam brac od pon. A moze podacie mi kontakt do takiego lekarza w warszawie? Najlepiej prywatnie.. Potrzebuje zatem Cilest- moze ktos mialby odstapic, w sensie odsprzedac? Najlepiej z warszawy- podjechalabym. 1 blisterek i bylabym najszczesliwsza. podam kontakt i_ko@tlen.pl Naprawde potrzebuje Waszej pomocy

Gość Anaretka Fretka
Hej, dzięki Ci bardzo, ale yasminelle mnie nie ratuje..:( nie mogę sama sobie zmienić tabletek.. Pozdrowienia

słuchaj miałam ten sam problem. Ja zrobiłam tak: Poszłam do przypadkowego lekarza i powiedziałam mu, że przyszłam tylko na wizytę kontrolną, a poza tym to chciałam receptę na pigułki, a moja lekarka jest na urlopie, jak zapytała kiedy ostatnio byłam i ginekologa to powiedziałam, ze miesiąc temu. Na co ona stwierdziła, że badanie w takim razie jeśli wszystko jest w porządku jest po prostu zbędne. I dała receptę:) Niestety ta przychodnia znajduje się na tarchominie. Ale zapisy są od razu na drugi dzień. Podaję nr Poradnia ginekologiczna - tel. 51-93-373 ul. Milenijna 6

Gość Anaretka Fretka
Dzięki Dziewczyny..