Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc_kobieta

Wasza idealna randka

Polecane posty

Gość tak pomyślałam
wlasnie mialam kiedys taki piknik.......ehhh

Moja idealna randka? DZIESIATA RANDKA! :) z tej samej kobiety :) To znaczy zejestesmy juz razem szczesliwy i juz nie opuscimy siebie! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) v

Gość 98.07
pomylona ty to masz z 15 lat, to napewno milas wiele zwiazkow i randek buhahahhahhaha

timeforcoffee-zgadzam sie calkowicie. W kinie nie ma okazji do rozmowy, pozatym jest już nieco oklepane :P Co do robienia rzeczy nibezpiecznych czy zwariowanych-ot cikawie czasem jest na spacerze gdy np wpadnie sie na pomysł wejscia na jakiś zagrodzony teren, do jakiegos zamknietego parku czy na nieczynna trasę spacerową-taki strach czy ochrona nas przegoni, czy skadś nie wyskoczy jakiś pies obronny...albo zwiedznie czyjegoś gigantycznego ogrodu...ech wspomnienia... :D

Gość byc_kobieta
98.07 nie ma to jak stwierdzanie faktów jak sie nic nei wie -_-

dla mnie idealna byla pierwsza zaprosil mnie do siebie wyciagnal winko siedzielismy przy komppie sluchalismy ulubionych piosenek potem do lasu na spacerek lezelismy w zbozu a na koniec lezelismy sobie u niego pod kocykiem i ogladalismy glupkowate filmy;)

Gość samotny naucz sie pisac
"aTo znaczy zejestesmy juz razem szczesliwy i juz nie opuscimy siebie! " no napewno :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Chyba, ze jestes w posiadaniu kajdanek i szmyczy !:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

somebody.. właśnie.. o tym mówię.. ten dreszczyk, ta mała adrenalinka.. a na koncu gdzies na odludziu przy ognisku odpoczac w objeciach..

Gość asdsdfwdcf
pomost, gwiazdy na niebie i ich odbicie w toni jeziora, uspokajający szelest trzciny, żabie śpiewanie, czerwone wino i ona-to była bardzo upojna randka;)

Gość byc_kobieta
Pomylona.. Jakas randeczka na dachu to byla :D ?

hmm.. chciałabym sie kiedys szlanczo kochac na dachu jakiegos bardzo wysokiego budynku :P ot co. takie małe najpewniej nierelane marzenie..

Gość 98.07
pomylona ty naprawde pomylona jetes:D za nauke sie lepiej wez dziecko drogie ajĆĆ te gorace laseczki z gimnazjum hahahahha

czemu ludzie sa tacy dziwni... ? :P po pierwsze czy zawsze trzeba mowic prawde?:P moze nie mam 15 lat tylko wiecej :) pozdrawiam Cie upadly czlowieku :P byc_kobieta - niom byla bo naszla mnie ochota na poogladanie gwiazd tylko chcialam byc nich troche blizej :P :) no i niestety prawie bym zleciala :P

Gość byc_kobieta
timeforcoffee to nie glupi pomysl jak amsz chlopaka to mozesz mu to zaproponowac :) A co do blokow to mialam kiedys sasiada ktory regularnie w kazdy czwartek uprawial seks ze swoja dziewczyna na klatce schodowej xD

Gość byc_kobieta
O matko dobrze ze nic sie nie stalo. A marzenie moje i mojego chlopaka to lot w kosmos, powaznie :D tez lubimy gwiazdki. CZasami siedze na balkonie i patrze sie w nie szukajac gwiazdozbiorow jakis ale zawsze widze tylko "wielki woz", coz.. mzoe to zapowiedz ze bede miala w przyszlosci jakiegos Hammerka :D hehe

Gość Aniaaaaaaaaaaaaak
Dla mnie randka nie musi być na bogato. Wystarczy plaża, gwiazdy, wino i ON :)

Gość byc_kobieta
Pomylona a wy tylko ogladaliscie gwiazdy czy jakas kolecyjka przy okazji? :)

Gość byc_kobieta
Timeforcoffe hmm ale niekoniecznie na Twoim bloku ;) na pewno w Twoim miescie jest duzo wiezowcow :)

Gość byc_kobieta
Masz racje ;) Jakis opelek tez by sie przydal :) :D

byc_kobietą. to prawda są.. ale czy to sie spełni? i z drugiej strony głupio mi cos takiego zaproponowac.. :( [ ps. jak na razie nie mam faceta.]