Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecodzienn

kobiety w skarpetkach i sandalach ten widok napawa mnie obrzydzeniem!!

Polecane posty

Gość lol co do japnek
to wlasnie w japoni sa specjalne skarpety z jednym palcem zeby wygodnie bylo japonki nosic. heh mondralinskie

Gość sliweczka wegiereczka
ty chyba widziale facetow w sandalach i skarpetkach w ten "20 stopniowy upal"heheh

Gość sliweczka wegiereczka
widzialam tylko dziewczyny na pielgrzymce w sandalach i skarpetkach ale to jest zrozumiale robiac codzinnie ok 40 km ze but moze otrzec noge a czeba isc dlaje

Gość pffffffffffffffffffffff
a chodzenie w normalnych butach gdzie nie ma takiego przewiewu jak w sandałach to dopiero syf, tam dopiero ci jada nogi.... :/

Gość Zawsze to lepiej niz kobieta z
tipsami

Gość MadziuniaM
Słuchajcie! Ja uważam, że nie ma nic DZIWNEGO czy NIEESTETYCZNEGO kiedy dziewczyna chodzi w sandałach i stopkach odpowiednie dobranych kolorystycznie i nie ważne że komuś się to nie podoba, czy to wyśmiewa. Jest to BARDZO PRAKTYCZNE ponieważ nogi się pocą (każdemu) zwłaszcza gdy jest ciepło, a do takich nagich stóp przyklejają się podczas chodzenia piasek i paprochy (nie mam na myśli plaży i nadmorskich kurortów, gdzie to normalnie). Gdy zwiedzałam miasta a zwłaszcza parki miejskie myślałam że dostanę szału co chwilę otrzepując podeszwy stóp z piasku. W cienkiej bawełnianej skarpetce a jeszcze lepiej w specjalnej oddychającej stopce i skóra oddycha i nic się nie przyleją i może wyglądać to fajnie. Niestety to jest rozmowa o GUSTACH a o gustach nie powinno się dyskutować :-P

Gość MadziuniaM
A i zapomniałam dodać, że skarpetka w sandale (jak i w każdym innym bucie) to ważny środek zabezpieczający przed bąblami i pęcherzami podczas długiego chodzenia. W Japonii właśnie nieelegancko i prostacko jest chodzić BEZ skarpetek a "nie jak małpa boso". Kto zna troszkę tą kulturę, ten wie. Wiecie... gdyby ludzie mieli trochę więcej tolerancji i życzliwości dla innych to II wojny światowej by nie było, a ta dyskusja rozwija się tak, jakby co najmniej o sprawy życia i śmierci chodziło ;P Zastanówcie się nad tym ;P

Gość -Mia-
A mnie sie bardziej podoba skarpetka rajstopowa w sandalkach niz brudne nogi - jak si duzo chodzi , to naprawde sie moga niezle zakurzyc w miescie, czy odpryskujacy lakier na paznokciach. Ja jestem mega zmarzluchem i prawie nie nosze sandalow przez te glupie skarpetkowe reguly.

Gość izabellla1234567890
Co myślicie o tych sandałach? Według mnie świetne, ale niestety nie mam konta na Allegro ;/ tak bym chętnie kupiła, i tanie bardzo, normalnie atmosphere sandały kosztują minimum 120 zł!: http://allegro.pl/sandaly-klapki-skorzane-sko ra-naturalna-atmosphere-i1521471383.html

Gość syf
nas tesz!!! bosze tragedia, a ich menszczysni tesz w sandalach tyle beez bez skarpet, bosze jak tak mozna