Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj osobisty

HWDP -- Stereotyp

Polecane posty

Gość Moj osobisty

czesc spotykaliscie sie z napisem "hwdp"jak przechodziliscie na osiedlach i zastanawialiscie skad ta nienawisc do policji bo wlasnie mnie to smieszy gdy jakies gnoje wypisuja HWDP a pozniej mowia ze ku*wy mnie spisuja ze sa h*jami i ze mandat mam tysiac zł a ja mysle to po co rozrabiasz a pozniej dziwisz sie i tez sie spotkalem z takimi wypowiedziami ze zamiast lapac bandytow ktorzy dzieci gwalca to lapia tych ktorzy zaklocaja cisze nocna lub biora narkotytki lub pija piwo w miejscu publicznym i ze mowia ze to ich sprawa i po czyjej stronie tu byc ? bo jak bym powiedzial dresiarzom to co mowie teraz to bym byl pobity napewno a jak byk komus zabito kogos i policja by tego sprawce zlapala to by byli wdzieczni policji

Gość chowaj windows do piwnicy
to znaczy :p

mnie tez smieszy to denne HWDP,taki slang drechów i blokersów. no ale nie pochlebiajmy policji ;] procz lapania wlasciwie nieszkodliwych otoczeniu gowniarzy i straszenia ich to oni nic nie robia i nic nie sa w stanie zrobic,starszych goryli sie boja,i sami piją jak szewc.

Gość nogawka
a mnie takie napisy bolą, bo mój facet pracuje w policji i nie zgadzam się z tym, że gówno robią. dziwne, że jedynie w polsce zauważyłam taką nienawiść do tego zawodu, szczególnie u drechów i zbuntowanych małolatów i jedynie w polsce każdy twierdzi, że jak policjant to gruby alkoholik bojący się drecha. najśmieszniejsze jest to, że ten wielki hwdp'owiec w przypadku dostania łomotu z obsranymi ze strachu gaciami leci na policję. żałosne.

W policji pracują różni ludzie- ale jedno jest pewne- jakby tej policji nie było- to żaden drech ani kibol- by nosa nie wychylił ze swojej nory.

Gość patryskaryska
jesli chodzi o hwdp to to wymyslili kiedys skejci a nie drechole..

Gość czyli powinno być
HWDS ?

uprzedzam,ani drechem,ani małolatem,ani zbuntowanym do tego,nie jestem 🖐️ Polska......w Polsce wszystko jest na nizszym poziomie,nie ma co porownywac,nie czarujmy sie. To jest jakas paranoja. Polska to jedna wielka porazka. Wszystko jest tu do dupy,no procz muzyki ❤️ Wybaczcie pesymizm.

Gość pf18
ja tez mam chlopaka w policji... Olac takie napisy... ciekawe co powiedza kiedys gdy bedzie sie dziala krzywda ich dzieciom... powiedza wtedy a gdzie byla policja...?

Gość drechy kibole
i im podobni- to prymitywy z mózgami w majtach. Jasne, że olać ich napisy.

Gość diablica w pradzie
skejt czy drech, jeden pies, i jedni i drudzy nadają się do klatek. a ten kraj zawsze będzie sto lat za murzynami :o

Gość drechy kibole
zamknąć ich w rezerwacie ogrodzonym bez policji- niech się sami wytłuką..... pomarzyć czasem można....