Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one_desire

Erotyczna wpadka D

Polecane posty

Gość one_desire

Jaka erotyczna wpadka wam sie zdarzyla? Bo ja sie przyznam ze kiedys potracilam noga wazonik z kwiatami i sie robil. A jeszcze innego razu kochalismy sie przy wlaczonym radio i zaczela leciec jakas wesola pioseneczka dla dzieci xD heh a co takiego sie wam zdarzylo? :)

Ja mialam np. tak: bzykam się w samochodzie z moim facetem a tu policja... ;) śmiesznie bylo, i to dwa razy :p

Gość byc_kobieta
Tak.. ale dobrze jeszcze ze nie o "ogorku zielonym" :D Albo "Kulfon Kulfon" co z Ciebie wyrosnie

Gość byc_kobieta
a co to za piosenka byla tak w ogole?

ja mam taka mala dawno to bylo ...... zamknieci w lazience sami w domu z facetem/ja 18 on 17/ kapiemy sie wannie ...myjemy sobie brzuszki:P i nie slyszymy ze ktos dzowni ..... a to jego siostra sie dobijala spieszyla sie gdzies to wlazla.....przez balkon hehe bo klucz w drzwiach a na parterze kolega mieszkal podleciala pod drzwi lazienki i sie drze ze powie wszystko mamie hehe i powiedziala pozniej tata sie go pytal czy mu plecy mylam :)

Gość ktosmita
ja sie onanaizowalem przy radiu maryja i do dzis sie temu dziwie

Gość ktosmita
a wlasciwie to nie wpadka poprosru niechcialo mi sie wylonzyc radia

Gość bękart obcego
ja kiedys z moim owczesnym uprawialam seks na dzialce dziadka wszystko super wypielam sie jak nalezy i w pewnym momencie spojrzalam na ogrod i ni stad ni z owad wywalilam z tekstem ze sloneczniki pieknie obrodzily w tym roku:) moj owczesny zaczal sie smiac i stwierdzila ze slowo obrodzily zle mu sie kojarzy i skonczylismy zabawe co w sumie okazalo sie dobrym pomyslem bo gdy tylko naciagnelam spodenki przyjechal moj ojciec:) a sloneczniki faktycznie byly piekne