Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka_calkiem_calkiem

Co robicie jak jestescie same i nikt was nie widzi? Śmiało =

Polecane posty

Pytanie jak w temacie. :) Przyznam sie ze ja czasami ogladam swoje wargi sromowe w lusterku, albo spiewam piosenki Christiny Aguilery do dezodorantu. A co wy robicie jak czujecie sie totalnie dyskretnie? :)

Śpiewam to publicznie... hmm... No chyba nic takiego dziwnego nie robie... no po za tym ,że jak nikt nie widzi to kuje się igłą.

Gość fdssdfg
medytuję albo rozmyslam

gadam do psa jak do upośledzonego, śpiewam, tańczę, kładę się na podłodze i tak leżę dopóki ktoś nie przyjdzie, a potem udaję, że czegoś szukałam :o

śpiewam baaardzo głośno,pale dużo papierosów,słucham baaardzo głośno muzyki,no co tam jeszcze.. o reszcie nie powiem;) 🖐️

Gość Brzechwa
Oż baba nie może być sama musi być bzykana.

Ty 19:15 co sie podszywasz xd

ja no to , no ja sobie tancze czasem, potem podobnie leze na dywanie i odpoczywam, spiewam tez, no ogladam sie czasem przed lusterkiem, robiac dziwe miny,wyzywa, krolika bo ejst debil , albo ganiam sie z nim po pokoju, smaruje sie balsamami ic hodze nago po mieszkaniu siedze z laptopem na tronie w lazience , a i nie wiem co i :P

Gość aneteka
wyjadam kozy z nosa... dobre sa!

Śpiewam, tańczę, gadam do lustra:D, Dmucham psu do ucha, szepcząc(jak on tego nie znosi:D:D) , robie sobie dobrze, słucham muzyki na full, oglądam swoje tzytzki:classic_cool:

Przykro mi, ale moje tzytzki są naprawdę.. warte grzechu:classic_cool: więc pokazuje je tylko odpowiednim ludziom:D

no coz... gadanie do lustra i robienie głupich min norma, chodzenie po domu nago, ogladanie swoich cycuszkow cipuszki nog plecow- wszystkiego, przebieranki, udawanie kogos kim nie jestem, cwicze gdy nikogo nie ma bo wstydze sie przy kims, nie lubie jak ktso wtedy na mnie patrzy, tancze spiewam, gadam do psa, gadam sama do siebie ( w dwoch jezykach) prowadze monologi i dialogi, potrafie siedziec caly dzien nago w domu konkretnie w lazience smarowac sie maseczkami peelingami i innymi wynalazkami, czasami puszczam baki, ale tylko jak juz musze, no i kupe robie wtedy swobodnie, hmmm duzo roznych rzeczy a i nawazniejsze oczywiscie robie sobie dobrze to tez norma... dla zdrowotnosci i treningu:D Pozdrawiam wszytskie Kobietki

Gość tańczę w pokoju ...
biegając po nim i skacząc z mp3 w ręce i słuchawkami na uszach (sąsiadka z góry nie lubi hałasu, a na dole sąsiadów nie mam, bo to parter) :D

Gość tańczę w pokoju ...
acha, a szczytem wszystkiego było jak kiedyś się w domu upiłem (byłem sam) i mój wzrok zwrócił się w kierunku wiszącej na ścianie kuszy, którą na tejże ścianie następnie przetestowałem. do dziś nikt nie zauważył dziury w tynku ;)

Gość tipola
Mam 18 lat i nie wiem, czy to dobrze, bo ja wymyślam sobie kolegów i gadam z nimi, realizuję scenki, jakie w życiu nigdy nie następują :D. Gadam oczywiście bezgłośnie. Robię tak, odkąd pamiętam. Wymyślam bohaterów, miłości itd. Czasem też masturbuję się na poduszce i wymyślam sobie, że ktoś mnie ostro... xD Poza tym to standardem jest udawanie piosenkarek, oglądanie cycków, wsadzanie palca między wargi sromowe i wąchanie go.