Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiris 16

Rodzice zakazali spotykania się z chłopakiem. Matka pogoniła jego.

Polecane posty

Gość kiris 16

Nienawidzę moich rodziców:( Zabrali mi komórkę i nie pozwalają wychodzić z domu. Dali mi szlaban do odwołania. Jestem załamana, myślę o chłopaku. Przez rodziców jednak go stracę:( Smutno mi i źle. Rodzice go akceptowali, mama nawet lubiła. Pechowego dnia wróciła jednak niespodziewanie z pracy. Przyłapała nas jak się kochaliśmy u nas w domu. Nawrzeszczała na chłopaka, kazała mu się więcej nie pokazywać i nie zbliżać do mnie. Wyrzuciła go z domu. Zabrała mi komórkę i dała szlaban. Pisałam do niego na gg. On powiedział że musi się po tym zastanowić. Nie wie czy jest sens dalej być ze mną. Piszę do niego, ale od dwóch dni sie nie odzywa. Jestem załamana. Kocham go, a przez rodziców go stracę. Desperackie mam myśli. Bardzo bardzo bardzo bardzo chce z nim być, co zrobić?

Gość czy masz moze 16 lat
za 2 -4 lata znajdziesz nowego i rodzice nie beda tacy nerwowi

Gość droga kiri16
Rodzice poprostu nie chca byc jeszcze dziadkami. Radykalny krok, ale dobrze zrobili. 16 lat to zbyt wczesnie by byc mama droga kiris.

Gość kiris 16
Ja go kocham, rodziców po tym nienawidzę. Dlaczego oni mi to robią. Kocham go. Nienawidzę za to rodziców, uciekłabym od nich. Nie mam do kogo. Matka zepsuje mi życie:(

Gość kiris 16
na szczescie tate przyjdzie do mnie dzis wieczorem i pocieszy mnie w lozku :classic_cool:

Gość agneeese
On powiedział że musi się po tym zastanowić. Nie wie czy jest sens dalej być ze mną. to kocha Cie czy nie? zastanow sie lepiej Ty bo moze rodzice faktycznie maja racje!! skoro on ma jakiekolwiek watpliwosci to uwierz mi ale nie przez rodzicow a przez to ze moze juz zwyczajnie nie chce mu sie byc z Toba

Gość kiris 16
:((((((((((((((((( Nie chce mi się już żyć. Rodzice mnie zabijają:(((((((((((((( Wszędzie mi będzie lepiej niż w domu. Nie chce dalej na nich patrzeć. Krzywdzą mnie:(

Gość hejkaja
pomyśl o tym jak on się zachowuje, zamiast być z tobą teraz to "musi się zastanowić" daj spokój, pewnie nie chce mu sie z tobą być bo nici z seksu to se znajdzie jakąś inną bezproblemową...

Gość kiris 16
I co ja teraz p0ocznę bez głębokiego anala... chyba wezmę sobie dużego ogórka z lodówki...

Gość agneeese
kolejna z cyklu "zbuntowana nastolatka emoooo" idz i sie zastanow, ze skoro jestes taka dorosla na milosci i seks to nie żal sie jak male dziecko ludziom na forum widac kompletnie nie jestes dojrzala

Gość kiris 16
On mnie kocha!! Po takiej sytuacji źle mu, został poniżony. To dla niego trudne. Boi się i wcale to nie dziwne. To winna mojej matki:(( Ona tak nie powinna. Ogranicza mnie i niszczy mnie. Chce się wyrwać z tego domu. Myślę o ucieczce....

Gość helenkaaaa
gdy mialam 16 lat tez myslalam ze moj 18 letni posuwacz mnie kocha 🖐️

Gość kiris 16
Zobaczycie, pewnie niebawem to zrobię. Pisałam już o tym chłopakowi ale on nic nie odpisuje. Chce się od tego uwolnić. Jak będzie dobry moment, spakuje się wyjdę i wsiądę do byle jakiego pociągu. Odjadę stąd jak najdalej i nie chce nigdy wracać!!

Gość kiris 16
I jest na mnie obrażony bo nie może penetrowac mnie w odbyt dłużej a ja chcę by mu było dobrze. Czemu oni tego nie rozumieją? Aha czy dodałam że jest on murzynem i ma bardzo dużą knagę? Niech ktoś mnie zrozumiieeeee :(

Gość musisz juz teraz
kiris 16 dzieciatko młode! Masz rację ! Skoro nienawidzisz rodziców- szczegolnie matkli bo kazała chłopakowi z ciebie zejsć to jest jedyne wyjście: natychmiast się ubbieraj i biegnij do niego! Przeciez go kcohasz i on ciebie też. Talk bardzo sie kochacie ze już cie posuwa! No to jestes juz dorosła! Życie polega przecież na kochaniu sie. Ciagle i w kazdym miejscu. A jak to dobrze jest gdy jego zlonek ejst w Twojej pochwie to juz wiesz. Uciekaj od rodziców!!!!!

Gość Molkaja22
ja tez jak mialam 16 myslalam ze moj 18-letni jak to nazwalas posuwacz mnie kocha i nie mylilam sie teraz mam 22 i nadal jestesmy bardzo szczesliwi razem, wiec moze nie mierz wszystkich jedna miara

Gość kiris 16
Nienawidzę was, jesteście śmieciami. Ucieknę od tego wszystkiego. Nawet może jutro. Spakuje się i wyjadę. Chce się oderwać.

Może powinniście porozmawiać z Twoimi rodzicami przeprosić za ten incydent... Musisz uświadomic swoim rodzicom że starasz sie byc odpowiedzialna i abezpieczacie sie i że nie ma obaw, ze zostanie wczesnie babcią. a chłopakowi musisz wytłumaczyć żeby nie miał myśli czy chce z Tobą byc czy nie nawet jesli mma Twoja źle go potraktowała musi zrozumiec że każda matka by sie tak zachowała w takiej sytuacji. musisz mamie wytłumaczyc że zawsze przychodzi taki moment kiedy idzie sie do łóżka zmiłości, ale jednocześnie sie przy tym mysli. możesz nawet zaproponowac ze może wybrałaby sie z Toba do ginekologa po jakąś pewniejsza metode antykoncepcji. bądź spokojna i wszytsko sie ułozy.

a przede wszystkim nigdzie sie nie pakuj i nie wyjedx bo tylko pogorszysz relacje z mamą...

Gość wolnosć tak mówi prawo
Pani M co ty za brednie piszesz. dziewczyna ma 16 lat. Zasmakowała co to seks. Juz teraz wie, ze bez posuwania żyć nie może. Wiec niech natychmiast się pakuje i wychodzi do swego kochanka! Nie wolno Ci jej zatrzymywac przy rodzicach! Musi być samodzielna . Tak jak sama zdecydowała na współzycie seksualne. Rodzice nie mają PRAWA jej zabronić kopulacji! Ma 16 lat i już MOŻE się pi...dolić!

daj spokój! rodzice to podstawa i nie pisz taki glupot! jedni traca dziewictwo późno inni wcześniej i nie jest to zadne przestępsto jesli robi sie to z głową... jesli czegoś zasakowała to i tak bedize to robiła...

Gość aneteka
prowokacja

Gość kiris 16
zrobiłam se test ciążowy i wypadł pozytywnie...CHolera, chyba teraz starzy zaakceptują mojego chłopakka?

.a ja nie mam pewności czy napisała to ta sama kiris 16 czy ktoś sie podszył.