Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sen_Nocy_Letniej...

Kochanki księży - co o nich myślicie?

Polecane posty

nie chce mi się spać wiec brnę w tym temacie....nie mówię że co drugi ale jest ich o wiele za dużo co świadczy że coś jest nie tak ....

Gość jesli ksiadz porzuci
kaplanstwo dla kobiety - to owszem, moze jest slaby (jak to czlowiek), moze mu bedzie ciezko znalezc pracę, ale przynajmniej zachowa sie honorowo - i jego kobieta tez. Moze go częsc ludzi potepi, jako czlowieka wlasnie slabego - no trudno, jego ryzyko, dorosli, wiedza na co sie porwali. Ale jesli bedzie ksiedzem z kochanką, to z cala pewnoscia nikt go sznowac nie bedzie, bo jak szanowac czlowieka zyjacego w klamstwie, ktory w dodtku ma glosic prawde i byc wzorem moralnym?! Nigdy w zyciu nie bylabym z tchorzem, kłamca, obłudnikiem, nawet jakby był we mnie zakochany.

inkwizycjo a ile ty znasz osobiście pedoili i co uważasz że dzieci przez nich skrzywdzone są nie wiarygodne?

pytam dla czego w tym kręgu czyli księży ostatnio statystyki są tak olbrzymie- pedofilia , homosexualizm . i w ogóle sex!!!!!!

Z żadnym klechą nigdy nie miałam nic wspólnego i nie chciałabym :P A topikom się przypatruję od jakiegoś czasu (2 może 3 tygodnie) obserwuję totalną żenadę stąd ten temacik :) ludzie krzywo na takie jak wy patrzą :P:P:P Dolores, idź spać dziecko... juz po dobranocce

Gość wiecie ja jestem z natury
tolerancyjna, nie przeszkadzaja mi np. geje , ale praktykujacego ksiedza z kochanka jednoznacznie i absolutnie potepiam, brzydzi mnie to, szczyt zakłamania.

super nie ma jak spotkać równe dziewczyny o tych samych poglądach jesteście wielkie !!!:)

Gość znowu
Yennefer vel dolores i syriana razem ? Dolores, a coś ty się taka kościelna zrobiła. Byłam na twoim forum. A ładnie to tak ludziom wodę z mózgu robić ?Na Prezba już nikt rozsądny nie wejdzie, to sie za kafeterię zabrałyście?

Gość kepalena
Sen nocy letniej ja dobrze wiem kim jestes. Uganialas sie przez kilka lat za zonatym facetem. slalas mu po kilkadziresiat esow dziennie, bylas u jego zony ze sfalszowanym wynikiem testu ciazowego, ze niby jestes z nim w ciazy. Oczywiscie wszystko to byla bujda. Grozilas mu, dzieki temu trafilas na 6 miesiecy do zakladu dla nerwowo chorych. Tam nagle zaczelas intensywne praktyki religijne i dobroc ksiedza ktory chcial ci pomoc odebralas jako probe poderwania cie, no i zaczelo sie na nowo. Nawet napisalas list do biskupa ze niby bylas przez iksa naklaniana do wspolzycia no i to wszystko tez byla bzdura. i to tyle. Pamietaj ze z zakladu wyszlas tylko na probe, wiec jesli ktos zyczliwy doniesie o twoich tu wyczynach, mozesz znowu dlugo tam posiedziec. i pamietaj o Xanaxie, bo fikus do ktorego wyrzucasz tabletki nie musi tego zazywac.

Gość wiadomo
u kogo sie tego uczyła :P Znane adresy, znane postacie..

Gość nie wiadomo
bo z tego co ja sie orientuje, zny nocy letnich są dwa albo nawet i trzy... jedna jako Sen Nocy Letniej i ta: Sen_Nocy_Letniej... nie widzicie różnicy chuje? A pisać o kimś głupoty tylko dlatego, żeby się dowartościować to już totalne pierdolenie... kepalena chyba sama o sobie napisałaś, bo to wszystko tak śmierdzi fantazją, że aż żal mi ciebie. Pierdol sie!

Gość kurde.pl
dokładnie...

Gość ja to
od czasu jak poznałam syriane wolę księże kochanki :P