Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna taka

wszyscy faceci sa tacy sami...

Polecane posty

Gość naiwna taka

i tylko jedno im w glowie.... w trakcie naszego zwiazku i po rozstaniu zawsze mialam o nim dobre zdanie, dobry czlowiek, przyjaciel a teraz okazalo sie,ze to tzn ruchacz i dziwkarz. A to wszystko debil opisywal na forum, kogo on nie posuwal..... ło jezu casanova sie znalazl.... zle oceniam ludzi :-(

Gość naiwna taka
prawda, ale ty masz dysgrafie

Gość SomLajkaSom
Wszyskie kobiety sa takie same... zadna nie chce ze mna byc

Gość Zaaferowany Staszek
- Mamo! Wszyscy mężczyźni są tacy sami... ! - Masz rację córeczko, ale nie musisz tego codziennie sprawdzać.

rozumiem Cie. \'\'dobry czlowiek, przyjaciel a teraz okazalo sie,ze to tzn ruchacz i dzi**arz\'\' - tez tak miałam z ex, cudowny zwiazek,chwila pstyk-sytuacja X i okazuje sie niedojrzalym \'dzieciuchem\' i juz mnie nie chce, ja zalewam sie lzami, on milczy, po czasie sie stara blaga zebym wrocila,.wracam , jestesmy razem 2 lata, wyznania, wpolna przszlosc, a tu nagle pyk-zdradza (odchodzi ale nadal jest tak jakbysmy byli razem tylko oficjanie nie jestesmy, bo ja sie \'\'mam postarac zeby on do mnie wrocil\'\') a tak naprawde rucha inna panienke-najwieksza kurwa - a do mnie mowil jaka to ona jest puszczalska glupia suka, dowiedzialam sie o tym , byly klotnie, jeszcze nikt mnie tak mocno nie uderzyl jak on, nie minelo kilka miesiecy a on pisze blaga zebym wrocila ze sie zabije, zebym zostawila obecnego chlopaka i wrocila do niego, ze zaluje i sie zmieni.o nie nie tym razem.wiedzialam ze nie wroce.. ..i teraz jestem szczęśliwa z obecnym m.e.z.c.z.y.z.n.a!, a ex śmiecia nienawidze z calego serca, po czyms takim na zawsze zostaje \'rana\' bol ponizenie wykorzystanie poczucie naiwnosci... ch\"j mu w dupsko! ;] pozdrawiam :*:) wybaczcie ze tak dlugo ale...chcialam sie wyzalic...hmm nie , wcale nie chcialam, po prostu lubie pisać i tyle :P

naiwna taka i tylko jedno im w glowie.... w trakcie naszego zwiazku i po rozstaniu zawsze mialam o nim dobre zdanie, dobry czlowiek, przyjaciel a teraz okazalo sie,ze to tzn ruchacz i dzi**arz. A to wszystko debil opisywal na forum, kogo on nie posuwal..... ło jezu casanova sie znalazl.... zle oceniam ludzi BARDZO ZLE!!!!!!!!! bo wszystkich wrzucasz do 1 wora.....zle zatytułowałas ten topik:O:O:O:O:O..to ze trafiłas na sku r wysyna nie oznacza ze wszyscy sa jego pokroju:O:O:O:O