Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new boy

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość new boy

Czy pozwolilibyście swojej dziewczynie jechać do aqua parku z 3 jej kolegami których nie znacie, a w dodatku wiedząc, ze jeden z nich do niej startował kiedyś?

Gość new boy
może ktoś jeszcze się wypowie? jesteśmy razem 2 miesiące dodam tylko i jest to związek na odległość

Gość ona ma Cie gdzies

to zalezy, jesli to towarzyska, gadatliwa osoba to oczywiscie ze tak. jesli od czasu do czasu spedzala czas ze znajomymi a z kolegami ktorymi pojechala widuje sie raz nad pol roku to nie. ale to juz sam musisz wiedziec na ile mozesz zaufac

Gość new boy
Jest bardzo towarzyska. Ma prawie samych kolegów, zawsze obracała się w męskim gronie i zawsze któryś z jej kumpli podkochiwał się w niej.

Gość new boy
proszę doradźcie

Gość podobna sytuacja....
rowniez zwiazek na odleglosc, 3 miesiace, ona zawsze flirciara, wiekszosc jej znajomych to faceci, z ktorych prawie kazdy sie w niej podkochiwal... Rada moja taka pozwol jej, jezeli cos do Ciebie czuje to innych traktuje jedynie jak kolegow i nic wiecej. nie wazne czega chca oni, do tanga trzeba dwojga ;) Tylko zeby za jakis czas nie powiedziala Ci tego co moja... ze nie jest pewna czy jest gotowa na cos powaznego, ze cale jej zycie to jeden wielki flirt ;)

new boy Czy pozwolilibyście swojej dziewczynie jechać do aqua parku z 3 jej kolegami których nie znacie, a w dodatku wiedząc, ze jeden z nich do niej startował kiedyś? JESLI SOBIE UFACIE TO CZEMU NIE????

Gość podobna sytuacja....
jak nie pozwolisz to Ci powie ze ja ograniczasz, ze nie ma Cie tak czesto jakby chciala zebys byl a nawet nie pozwolisz jej spotkac sie z kolegami, powie ze uwazasz ja za dzi*ke itd ;D rada moja taka... pozwol jej i sam zacznij spotykac sie z kolezankami wtedy albo Cie zrozumie i ograniczy kontakty z kolegami albo zostawi bo powie ze Ci na niej nie zalezy skoro spotykasz sie z innymi dziewczynami a przeciez kazdy facet to swinia i mysli tylko o jednym ;D

Gość
Czemu nie? Miałbym wtedy święte prawo zaprosić do sauny 3 \"koleżanki\" :P