Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tollllaaaaaaaaaaaaa

Czy facet, którego ojciec był draniem, moze byc dobry dla partnerki ?

Polecane posty

Gość Tollllaaaaaaaaaaaaa

Którego ojciec np. pił, bił, odszedł... Czy taki facet moze nie "przejąć wzorca" i byc zupelnie innym, dobrym człowiekiem, ktory szanuje partnerkę ???

Gość Gosica kocica
no a nie..moze nawet lepszym od zwyklych

Gość Tollllaaaaaaaaaaaaa
A znacie takich ? W psychologii jest takie cos jak "powielanie wzorca " :o Ja znam takiego faceta, ktory potrafi byc agresywny, jego ojciec tez był :o

pewnie dlatego ze dostawalo sie tylko zenskiej czesci rodziny ....w jego mniemaniu agresja to wladza....gdyby sam dostawal po garbie byl by inny

ojciec mojego meza byl tyranem, bil bez powodu, dzieci i matke, do krwi i nieprzytomnosci on wdal sie w mame, jego brat w ojca, moj maz jest spokojny, bardziej ugodowy i tolerancyjny, choc przyznam ze tez potrafi pokazac charakterek,jestesmy juz 4 lata po slubie i nigdy na mnie nawet reki nie podniosl, krzyknal to fakt, ale o biciu tylko wiem ze slyszenia.Czuje sie przy nim bardzo bezpiecznie,moge nawet nieskromnie przyznac ze raczej odemnie bije nerwowosc,on jest moim \"uspakajaczem\" :) jesli ten o ktorym piszesz ma choc minimalne objawy agresji zostaw i odejdz,bo bedzie ci niewyobrazalnie ciezko :(

Gość czytalam ze wszycy
ktorzy sa okrutni wobec rodzin, byli takze oktutnie traktowani w dziecinstwie Ale nie wszyscy okrutnie traktowani w dzicinstwie ,sa tacy potem dla swojej rodziny. Tak mowia badania. Czyli może.

I znam takiego, ktorego rodzice się rozwiedli. Nie wiem co i jak. Wiem, to niesprawiedliwe, ale chyba zaczynam się zniechęcać mimolwolnie:O, ale walczę z tym. Normalnosc, dajesz nadzieję :)

Gość fajny.....
ale czemu ma byc dobry? przeciez wy lubicie drani

fajny, nie lubimy drani w doslownym tego slowa znaczeniu, jednak cos w tym jest.... kobiety potrzebuja silnych i zdecydowanych mezczyzn, stanowczych, przy takich czuja sie bezpiecznie, skoro takich nazywasz draniem to cos w tym jest :)

Gość upapapapppppppppp