Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsd

co bysccie zrobily na moim miejscu?zdrada

Polecane posty

Gość dsfsd

sawa wyglada tak, pogrzebalam wlasne muzenstwo juz dawno tem, przez 10 lat olewalam meza, nie spalam z nim, nie rozmawialm,mialam w dupie ciagnelam tylko kase, on zajmowal sie domem dziecmi, praca a ja maialm cuchy i telewizor... od 2 lat jestesmy w separacji ja nie chce pozwolic mu odejsc bo mi dobrze tak jak jest jak co roku jestesmy z dziecmi na wakacjach zagrnanica i dolapalam jego komorke z smsem od innej, ze kocha, ze teskni, ze rozumie ze ja jestem chora i musze miec opieke (cierpie na chroniczna depresje i ataki paniki, to dziedziczne i rodzine cala moja rodzina to ma) i teraz sie zastanwaim czyto ja jestem szmata ktora nie daje ludziom zyc w spokoju , czy to ta kobieta jest szmata bo pewnie sypia z moim mezem... co myslicie? ja nie chce sie rozwodzic bo mam opieke,mama kase, i w sumie to nie musze sie wysilac a ona mi sie podkrada i chce go wziac z kasa, mi sie wydaje ze to ona jest szmata co myslicie?

Gość blaqn
myślimy, że to prowokacja i to nędzna

Gość dsfsd
nie ja mowie powaznie, mam swoje lata 45 , nie chce mi sie faceta szukac nowego, z tym mam wygodne zycie i nie chce zby ina go wziela bo ja moje zycie lubie niestety to nie prowokacja:/

Gość juz po wszystkim666
szmata!!!

Gość dsfsd
no ale dlaczego mamrezycgnowac z pienidzy i wygodnego zycia? slubiwal na zaawsze bez wzgeldu na wszytko... ale jakby cos to wiecie moze jak to dziala? moge zazadac alimentow zeby mi placil na mnie?

Gość TodD
Żal nic dziwnego ze znalazł sobie nowa kobietę to co ty robisz nie jest ani fajne ani godne podziwu.Wstyd mi za Ciebie i współczuje twojemu mężowi a Ja jeszcze na jego miejscu nie dawał bym Ci ani grosza. Idz do sklepu kup anonse i poszukaj pracy.Zal czym wiecej czytam to forum tym bardziej sie zastanawiam co za kretyni mieszkaja w tej polsce. Ah

Gość TodD
TY tez mu ku*** cos slubowalas i na co wyszlo? wielkie gowno za przeproszeniem nic dziwnego.Popieram poprzednikow

Gość ferdek wysysacz sutków
prowokacja 45 lat i ciuchy i telewizor to twój swiat....................... masz 21 lat i siano we łbie

Gość dsfsd
no nie mam 45, niegdy nie bylam osoba lubioaca dom i dzieci, zlapalamgo na dziecko po 2 miesiacach , wiecie zauroczenie itp i tak jakos przeszlo 13 lat

Gość wspolczuje Twemu mezowi
ze ma taka zone jak Ty. I bardzo dobrze, ze se znalazl kogos, kto go kocha. Jaki ten swiat niesprawiedliwy. Jak facet olewa kobiete, to ona za nim lata, a jak jest dla niej dobry, to ona ma go w d...e, tak jak Ty. Powinnas go doceniac i sprawiac, by Wasze malzenstwo bylo szczesliwe, a dla Ciebie liczy sie tylko kasa. To Ty jestes beznadziejna, tez slubowalas - MILOSC< WIERNOSC>UCZCIWOSC MALZENSKA. Szkoda mi Twego meza...

Gość dsfsd
no dobra ale on sypia pewnie z ta kobieta od smsa ja go nigdy nie zdradzilam, nie sypiam z nim , w suie tzadko nawet rozmawiam, ale nie zdradzilam

Gość ferdek wysysacz sutków
zniszczyłąs sobie zycie a teraz nagle chcesz pieniedzy na starość ?????? porazka

Gość wspolczuje Twemu mezowi
zdradzil Cie bo brakowalo mu Twej milosci, Twego ciepla Bylas dla niego nie dobra, tylko kasa sie dla Ciebie liczyla... Brak slow...

Gość to ja powiem tak
a moj mial i milosc i ciepło i seks,a tez zdradził :O

Gość Wyrzuc mu komorke do morza
i po klopocie:)

Gość pani moniko
jak wiesz,facet ma swoje potrzeby wyposzczony,robot dający kasę bez żadnej czułości też ma jakieś ludzkie potrzeby ,no nie? a z Twojej choroby zrobiłaś jakąś pętlę na szyję jemu i sobie smutne to Wasze życie

Gość pani moniko
Twój mąż znalazł się w patowej sytuacji,współczuję mu

Gość imoen
a co ty myslalas, ze do konca zycia bedzie zyl bez seksu? :D

jeśli to prowokacja, to kiepska jeśli prawda, twój mąż ma szanse na uzyskanie rozwodu z TWOJEJ winy :P na jego miejscu zrobiłabym to, bo z ciebie nie żona, tylko oszustka matrymonialna... a jeśli macie kościelny, przy odrobinie wysiłku z jego strony, zostałby unieważniony.

Gość fioIetowa magnolia
nie ja: popieram w całej rozciągłości. Autorko, twoja wygoda i egoizm poraża :O