Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana agnieszka

moj facet jezdzi fiatem uno

Polecane posty

Gość KazdyFacet
A wam kobietom podobaloby sie jak my faceci zaczniemy sprawdzac ile macie na koncie zanim zastanawiac sie nad randce ?

Gość Snailll
Juz widze jak poznajecie super wygladajacego faceta powiedzmy w pracy, super prezencja, wygladajacego jak mlody bog, facet proponuje wam podwiezienie, wy sie oczywiscie zgadzacie, zblizacie sie do do pieknej renowki, ale okazuje sie, ze jego samochod to ten obok, fiat uno...Juz widze teen brak zawodu na waszej twarzy:D:D

Gość Snailll
KazdyFacet nie badz smieszny, nie bez powodu mamy inne narzady plciowe. Roznimy sie i patrzymy u plci przeciwnej na inne rzeczy. Dlaczego nikt sie nie oburza na fakt, ze faceci chca miec atrakcyjne kobiety?

Gość a ja nawet prawka nie mam
to znaczy, ze zadna mnie nie zechce? :( :o

Gość Snailll
Facet bez prawka?:O

Tylko,że wy chcecie mieć atrakcyjnego faceta w atrakcyjnej furze ,co tylko dowodzi waszej zachłanności :P:D A zachłanne kobiety są dobre tylko do jednego ....;) :classic_cool:

Gość KazdyFacet
Materialistki ! Nie wiecie co jest wazne w Zyciu: Zdrowie, Milosc, dobre jedzenie, wino itd Komu jest wazne jaki samochod ktos ma ??

Gość Snailll
Nie oszukujmy sie, wystarczy, ze facet jest przecietno-przystojny. Kobieta natomiast musi byc bardzo atrakcyjna, aby sie nie zainteresowano, takze jest 1:1. Przestancie tak patrzec na wyglad, a kobiety zaakceptuja nawet takiego fiata uno:D

Gość Snailll
Odwroce pytanie: Nie wiecie co jest wazne w Zyciu: Zdrowie, Milosc, dobre jedzenie, wino itd Komu jest wazne jak wyglada kobieta? :D:D

Gość KazdyFacet
Mysle ze to samo chcemy, myslalem .. Wy chcecie atrakcyjne facetow = My chcemy atrakcyjne Kobiety Wy chcecie faceta z pieniedzmy = My tego nie szukamy u Kobiety Wasza wada

Gość KazdyFacet
"Komu jest wazne jak wyglada kobieta" Co sie czepiasz tego, masz jakis kompleks ? Jest troche potrzebne ale nie jest wszystko, Kobieta powinna byc nie tylko ladna, sama wiesz o tym. A na co jest Ci potrzebny facet z najlepszym samochodem ??

Gość Snailll
My chcemy w miare przystojnych facetow, 5kg nadwagi nam nie przeszkadza = Wy chcecie super atrakcyjne kobiety, z idealnym cialem. My chcemy facetow zaradnych, majacych dobra prace, bedacych w stanie utrzymac rodzine(nawet jak same pracujemy), wcale nie bogatych = My tego nie szukamy u Kobiety Tak jest lepiej;)

Gość Snailll
Nie mam akurat kompleksow, pokazuje tylko, ze jest cos za cos.

Gość a ja nawet prawka nie mam
snail czyli poki prawka nie zrobie mam sie nie brac za kobiety? :D :P

Gość Snailll
Nie wiem dlaczego tak sie upierasz, ze pieniadze sie nie liczy. Oczywiscie, ze sie licza, wszystko kosztuje, nawet zachorowac nie mozna bez kasy. Skoro ja sama mam dobra prace, dobry samochod, to oczekuje, ze facet tez to bedzie mial, szczegolnie, ze faceci wiecej zarabiaja i latwiej im o prace. Mniej pretensje do siebie, ze nie potrafisz zapewnic sobie bytu.

Gość KazdyFacet
Ty masz kompleks ! "Wy chcecie super atrakcyjne kobiety, z idealnym cialem" musze to poprawic, napewno nie jeden facet mial kobiete z "idealnym cialem", ktora miala charakter beznadziejny i co wtedy, taka kobieta jest warto niczego, facet ma wiecej problemow z taka.

Gość Snailll
Nie wiem, moge mowic tylko za siebie, ale dla mnie facet bez prawka to cos dziwnego:D Ja sama je zrobilam w wieku 18 lat. Mysle jednak, ze zadna kobieta cie nie rzuci z tego powodu, moze sie co najwyzej zdziwic;)

Gość KazdyFacet
"ze jest cos za cos", nie jak mowisz o milosci i szukanie partnera na zycie. Druga sprawa, b dobrze zarabiam jako informatyk w Anglii, to sprawdz na co mi stac ale wiem ze od takich kobiet jak ty to uciekam.

Gość Snailll
Nie mam kompleksow przykro mi;) Natura mi nie poskapila urody i widze ilu facetow probuje mnie podrywac. Moja siostra natomiast nie ma takiego powodzenia mimo iz chyba ma lepszy charakter, ale jest troche brzydsza niz ja? Jaki z tego moral? Dla facetow liczy sie wyglad:D

"subaru impreza pali ok 20 l/100 km" jesli wolno jezdzisz i delikatnie, to moze faktycznie tyle spali... to uno jest troche padackie.. na gaz mozna przerobić jakies polonezy, stare ople i inne vw... gazowanie innych samochodow to dziadostwo :P

Gość Snailll
A ja zawsze uciekalam od informatykow, ktorzy wedlug mnie nie nadaja sie na partnerow zyciowych, nawet jak maja duzo kasy:D Na szczescie poznalam nie-informatyka i jest dobrze:D

Gość olabogaaaaa
>>nie wiem co sie na nia rzucacie. Tak samo jak kazdy facet chce >>miec u boku piekna kobieta, tak samo kobieta chce miec >>zaradnego faceta, z dobra praca i w miare przyzwoitym autem. >>Taki lajf... facet chce piekna kobiete, nie potrzebuje inteligentnej, miłej, a na pewno nie brzydkiej... a kobieta u kobiety już nawet nie liczy sie estetyka, tylko zwykłe posiadanie czegoś na czym może utrzymac dupe.

"tico sa szybkie...i maja dobre silniki" :D niedzwiedz - sprzedaj tico, dołóż troche kasy i kup dobry rower :P