Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissy

Nocne zycie

Polecane posty

Gość zaglądam tu przypadkiem
🖐️

Hej :) Zauwazyłam, że tu się rodzi zycie w godzinach pracy :)

no tak...w domu zazwyczaj ludzie maja co robic, a w pracy nuda wieje, wiec na kafe siedza;)

dokładnie stweirdziłam, że nie będę chodzić po tematach i szukać gdzie kto jest tylko zbiorę do kupy tych co nie spią :)

izabellinka (izabellinka32@o2.pl) Ja też nie śpię ,szykuje na jutro dla pewnego niedzwiedzia biszkopty TRZYMAM ZA SłOWO......mnie ostatnio przybrakło:O:O:O zaczynam od 8.00 rano.........:D

No to chyba ten jest fanklub nr .2 .Ja mam bardzo duże zlecenie to nie mam zbyt dużo czasu na kafe.Muszę się wyrobić ,żeby wyjechać na urlop(4dni).Ale dobre i to.A wy już byliście gdzieś>?

izabellinka (izabellinka32@o2.pl) No to chyba ten jest fanklub nr .2 .Ja mam bardzo duże zlecenie to nie mam zbyt dużo czasu na kafe.Muszę się wyrobić ,żeby wyjechać na urlop(4dni).Ale dobre i to.A wy już byliście gdzieś>? heheheh tam biszkopty sa bo sam nimi czestowałem:):) urlop....ja dopiero bede miał:O:O:O

Ja miałam w góry dzisiaj jechać. Pewnie już bym była koło warszawy... ale jak to w życiu bywa, nie zawsze się wszystko udaje :(

Ja wyjeżdżam na urlop od trzech lat,ale teraz sobie już zaklepałam włwdysławowo i nic mnie nie zatrzyma:).Chciałam na ten weekend,ale nie ma miejsc.Jadę w środę.

We władku jest sympatycznie, ale pogoda nad morzem niezbyt ciekawa no i mnóstwo ludzi na pólwyspie :(

Nigdy tam nie byłam.Jak teraz jest kiepska pogoda to pocieszm się,że od 20-stego będzie ładna.Chociaż dla mnie to rybka jaka będzie pogoda,bylebym miała odpoczynek od roboty.

Musicie gdzieś wyjechać! To oszaleć można 3 lata bez wakacji :(

Nie ma kwater,bo dzwoniłam w jakieś 30 miejsc i lipa.Dopiero po jakichś znajomościach u kogoś po sąsiedzku dostałam.O dziwo mega tanio 70 zł od dwójki.A ty Bracie gdzie jedziesz?