Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytująca__________

jak często randki i spotkania?

Polecane posty

Dziewczyny napiszcie jak czesto widujecie sie ze swoimi chlopakami. To pytanie do tych które nie widzą się ze swoimi lubymi codziennie w szkole czy na uczelni. Boję się że mój facet chyba za mną nie tęskni:((((((((((((((((

Gość Ograniczony
Jestem chłopakiem, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Mieszkamy w innych miastach więc za często widzieć się nie możemy. Jak już do Niej jadę (do tej pory to tak zawsze było...) to jestem tam przynajmniej 2 dni, bywa, że i 3 lub prawie 4. Jeździłem co jakieś 2 lub 3 tygodnie. Naprawdę chciałbym Ją widzieć częściej, ale nie jest to możliwe z kilku względów. Ona nie sprawia wrażenia stęsknionej gdy przyjeżdżam, niestety :(

a ile kim od siebie mieszkacie? my w sumie też mieszkamy w różnych miastach ale to jest bardzo blisko

Gość Ograniczony
200 km Ja chętnie codziennie bym do Niej jeździł, nawet żeby te kilka minut spędzić razem... ale niestety :(

ehhh no to mnie zdołowałeś, mój ma 10x bliżej a zapału 1000X mniej :(((( życzę Ci powodzenia!

Gość Ograniczony
Nie dołuj się. Może spraw tak żeby chociaż raz zatęsknił... nie proponuj spotkań, nie odzywaj się pierwsza... Chociaż nie wiem jak to do tej pory u Was wygląda. Dziękuję, chyba się jeszcze przyda :o

Gość +-+-+-++-+----
kurde ja mieszkam na obczyznie w duzym miescie i widze sie z chlopakiem tylko raz na tydzien.... mieszkamy w dwoch innych koncach miasta,ponad godz w jedna strone... a do tego pracuje caly tydzien i ma tylko jeden dzien wolny.... chujowo :(

ja jak widzę swojego raz na tydzień to jestem szczęśliwa Ograniczony dzięki za radę, wypróbuję...............