Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maczo man

Czy podoba ci sie Pani Liszowska?

Polecane posty

Gość Maczo man

Już parę razy dziewczyny mnie o to zapytały. My faceci na prawdę wiemy o co chodzi w tym pytaniu.

chodzi o to, że Liszowska jest duża jeśli Ci sie podoba, to babki domniemują, że podobają Ci sie grube tak sądzę

Liszowska to fajna babeczka ale nie nadaje się na wizję, po pierwsze strasznie rażą jej krzywe zęby, po drugie ma idiotyczny tik po trzecie powinna zdecydowanie zmienić stylistę i fryzurę po czwarte ten jej głos, ło matko- okropieństwo:D

dajcie spokój kobitka jest fajna a nie każdy musi wyglądać jak 100% model

Gość wnuk smirnofa
o a ja znowu mam inne zdanie niz ike :) uwazam, ze popularnosc zawdziecza temu, ze media lansuja sie jako liberalne (slusznie sie tak lansuja) ale ona jest tylko zadbana. atrakcyjna w zadnym razie jesli chodzi o moj gust. a dlaczego dziewcyzna cie pyta tego nie wiem. z pewnoscia jednak w tym pytaniu nie chodzi o liszowska tylko o ta dziewczyne. najbezpieczniej - patrz czy podobna do l. czy rozni sie od niej i odpowiadaj zaleznie od kontekstu :)

wnuk- w zasadzie tam gdzie ja się wypowiadam- wiadomą rzeczą jest , że tu już nie musisz- bo każdy sobie dopowie, że na pewno masz całkowicie odmienne zdanie- nie szkoda ci energii?? po za tym nie napisałam, że jest pięknością- natomiast generalnie jest aktorką a nie każdy aktor powinien być piękny bo będziemy mieli tylko filmy i seriale w stylu mody na sukces- wypowiedź odniosłam do postu Doprawdy

bosz wnuk chyba popełniłam małe faux pas- bo przecież ty żyjesz jak w serialu moda na sukces wybacz

Gość wnuk smirnofa
żyjesz jak w serialu moda na sukces jeszcze bym musiala wiedziec co to za serial. wiesz ike. ja nie ogladam seriali.

Gość całkowicie czarny kot
not in my style

Gość prawdaz
Mnie się nie podoba.

Gość prawdaz
brat🖐️ nie mow, ze ogladales "tylko nie klam kochanie":o

Gość anwefdndjbsc
moim zdanie jest taka duuuza jak chlop i ten glos zachrypniety jakby palila i pila nie wiem ile hhehe taki chlop z niej jest ROBOKOP

Gość Mi nie
nie lubię takich kolumbryn...

Włoski fajne Z pyska moze byc Troche końskie zęby A poza tym jest gruuuubbbbaaaaa :(

Gość prawdaz
Malo subtelna, a momentami wrecz wulgarna. Z wygladu moze byc, widac ze jest pewna siebie. Jakas malo kobieca mimo wszytsko.