Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOSZKURDE

W NIEDZIELE WYJEZDZAM NAD MORZE I MA BYĆ BRZYDKA POGODA!!!!

Polecane posty

Gość NOSZKURDE

CZY JA ZAWSZE MUSZE MIEC TAKIEGO CHOLERNEGO PECHA W ŻYCIU??!!!

Gość martiii
ja tez mialam jechac nad morze w ten weekend i tez zrezygnowalam bo po co??w deszcz??:/

Gość no i po co
to piszesz, bo chyba tylko po to, żeby się pożalić. Chyba nie oczekujesz rady w stylu "jak zmienić pogodę na morzem na niedzielę".

Gość kokcgjh
nastepnym razem wykup wczasy za granicą kasy tyle samo udasz a pogoda pewna :P

Gość martiii
no i po to ku*** zeby sobie napisac!!!a co ci do tego??!!

Gość NOSZKURDE
no włąsnie żeby sie wyżalić , myślałam ze chociaż wyjazd mi sie uda ale i na to nie moge liczyc , i zeby było jesczez lepiej , jak wróce ma być pięknie i upalnie:( a miałąm wybrac tunezje....

Gość martiii
tak zamierzam za rok jechac do Chorwacji jak robi wiekszosc moich znajomych i wypiac sie na polskie morze:P

Gość martiii
myslalam ze nie ma juz byc upalnie, z tego co widac na portalach pogodowych ale jak tak to super:/

NA BLISKIM WSCHODZIE WSZYSTKO W PORZĄDKU, NA BLISKIM WSCHODZIE WSZYSTKO GRA. TAM POKÓJ I SPOKÓJ I NA WAKACJE TYLKO TAM. ŻYCIE IM PŁYNIE SŁODKĄ ROPĄ, OWOCE CYTRUSY I SŁOŃCA ŻAR! ŻYCIE IM PŁYNIE SŁODKĄ ROPĄ, OWOCE CYTRUSY I SŁOŃCA ŻAR! -----

Gość vinczii
nic straconego. Nie ważna pogoda ważne wasze nastawienie i towarzystwo oczywiscie. nawet przy złej pogodzie możan mieć udany urlop:)

Gość a masz już
zapłacone za te wczasy z góry? Bo jak nie to nawet tam nie jedź. Ja już w tym roku byłam, na szczęście krótko i to były moje ostatnie wczasy nad polskim morzem. Woda lodowata, piach w oczy i w gębę wieje i to wszystko.

nad morzem nigdy nie wiadomo jaka ma byc pogoda....sranie w banie te ich prognozy, nie ma co sie martwić na zapas mieszkam nad morzem a teraz swieci słonce i jest gorąco, a za godz może być burza ;)

Gość NOSZKURDE
no zaliczka dana, szkoda jej stracić , najwyzej pojedziemy na krócej, tak bardzo kocham kocham morze ze chce je chociaż zobaczyć i zamoczyć nóżki, tymbardziej ze to moze być nasz ostatni wypad...

Oglądałam teraz pogodę i od Poniedziałku ma być dość ciepło nad morzem, co prawda nie upały ale nie jest tak tragicznie, więc głowa do góry:)

Gość vinczii
no właśnie. posiedzicie razem pospacrujecie... wszystko zależy od was czy te wczasy beda udane:)

Gość NOSZKURDE
do jastrzębiej góry:) no trudno , ważne ze dobre towarzystwo , i tak bede szcześliwa że wogóle zobacze morze:)

Nie wiem dlaczego ale zauważyłam, ze im bliżej Świnoujścia tym zawsze lepsza pogoda:)

Gość karoloa90
Jestem wielkim fanem zjeżdżalni w Aquapark Reda. Sam nie wiem czy bardziej moje dzieci tam chcą się bawić, czy ja ;) Chyba po równo. Zjeżdżalnie są rewelacyjne, zwłaszcza ta ultra speed robi wrażenie. Poza tym, przejazd przez akwarium z rekinami też robi wrażenie. Z tego co wiem to w tej części kontynentu się takiego aquaparku nie znajdzie. Fajnie, że nie musimy jechać nigdzie za granicę tylko powstało coś takiego na miejscu.