Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marchewa jak sie paczy

zna sie tu ktos na snach?

Polecane posty

haha dobra. snil mi sie wielki sloneczny parasol, latal w powietrzu, ja go zlapalm w koncu, ale nie alam rady utrzymac, bo byl tak silny wiatr i w kkoncu musialam go puscic, bo by mnie porwal do gooooory. rzuci mnie? :(:classic_cool: pi.es. w sennikach internetowych juz spr:P. tak jakos mnie zainteresowla ten sen, bo specyficzny byl.

ja mówię precz sennikom!!! też mam bardzo \"specyficzne sny\" ;) uważam, że sny obrazują w jakiś sposób to co się dzieje w naszych mózgach, więc myślę, że chyba nie rzuci ;)

ale co to mialoby znaczyc? ze co dzieje sie wmoim mozgu? ze jest tam tak pusto, ze wiatry wieja?:P ja troche ufam snom, kiedys snila mi sie moja zmarla babcia, schizowy sen.bylam w pokoju, nagle zgaslo swiatlo, ze strachu chcialam sie przytulic do mojej siedzacej na fotelu ciotki, jednak gdy usiadlam na ten fotel, zorientowalam sie, ze to nie jest moja ciotka, tylko zmarla babcia. zaczelam sie wyywac, plakac a ona mnie tak usilnie trzymala, ale w koncu sie wyrwalam. takie sny tlumaczy sie na odwrot, ze tak samo jak ja sie meczylam w tym snie, to teraz meczy sie moja babacia, ze nie moze odejsc z tego swiata, bo ciagle ktos jej przeszkadza- np lament, ciagle wspominanie jej, lub po prostu domaga sie modlitwy. to byl jeden z najgorszych snow w mim zyciu:O

to nie znaczy, że masz pusto w głowie, może widziałaś jak ktoś szedł z parasolem, przecież teraz taka pogoda i jakos stworzył ci się taki obraz ludzki mózg jest niezbadany, trudno naprawdę odgadnąć co to znaczy, ja tam nie biorę do siebie, swoich snów, a czasem też mam straszne koszmary

nie no smialam sie z ta pustka. a no widzialam ostatanio dziewczyne, szla z parasolem, chociaz bylo cieplo. wiem, ze mogla sie chronic przed sloncem, ale patrzylam na nia dobre 2 minuty:D wiesz, teraz pewnie mi nie uwierzysz, ale tego typu sny jak ten wyzej mial tez moja mama ze swoja zmarla mama. snilo jej sie , ze sie szamotala z babcia na cemntarzu .byla owinieta w biale przescieradlo, moja mama ja zatrzymala za nie i tak jej bylo ciezko, bo babcia jej sie ciagle wyrywala i uciekala gdzies i bylo jej tak zle, nie chciala jej puscic. nigdy nie wiedziala o co dokladnie chodzi, skupiala sie na sobie, ze to jej jest zle po smierci swojej mamy. pozniej spotkala w pracy pewna kobiete, ktora sie troche interesuje tego typu rzeczami i powiedziala, ze trzeba odpuscic. i to, jak my sie meczylismy w tym snie, to takie meki przechodzi wlasnie osoba zmarla, jak nie pozwalamy jej odejsc spokojnie, tylko ciagle tu trzymamy, a ona chce juz odejsc na tamten swiat. no i pozniej wlasnie przysnil jej sie sen, ze babcia siedziala na cmentarzu przy stoliczku i przyjmowala gosci. jakby chciala powiedziec,ze teraz tam ja mozna odwiedzac. ...cos w tym jest.

może i coś w tym jest, a mogło i tak być, że mama ci opowiedziała swój sen (albo ty mamie) i poźniej ci się przyśniło, lub na odwrót, ja wole nie brać tego do siebie, ostatnio mi się śniło, że umarłam i widziałam własne ciało, no i rozmawiałam z duchami :D

te nasze sny dotyczyly 2 roznych osob, bo mi sie snila mama mojego taty. fakt, mama mi mowila o ych swoich snach, ale jakies 2 lata temu, moze trochemniej, a ten przysnil mi sie niedawno, tuz przed 1 rocznica smierci babci. uogolniajac, mysle,z e chodzi o to, by cos nam przekazac i tyle. a ten twoj to juz hardcorowy:D:O

no niezły hardcore ale wiesz ja tego ducha zapytałam, czy dychy mogą krzywdzic ludzi, on mi powiedział, że duchy raczej są ok ;)

hah, dobrze wiediec:) mi cos ostatnio na psyche siadlo i boje sie poruszac po mieszkaniu w nocy:Owyobrazam sobie, ze kos siedziw pkoju, czy inne takie. ech, a kiedys lubilam sluchac jakis strasznych historyjek, a teraz w zyciu. czlowiek na starosc robi sie bojazliwy.