Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierna kociara

KĄCIK PRZYJACIÓŁ KOTÓW

Polecane posty

Gość madziattt
tak mój Julek to 6 letni kocur rosyjski niebieski :)

Gość madziattt
Wierna kociara ,śliczne te Twoje koty

Hej wierna kociara! Swietny pomysl z tym topikiem! no tak, juz nie czuje sie osamotniona z moim bzikiem na punkcie kotow! wiec z przyjemnoscia dorzuce kilka slowek o moim przecudnym kocurze! jest to maly tygrysek, nazywam go czasami miniaturka lwa a tak naprawde nazywa sie Rysiek bo do zludzenia przypomina takiego prawdziwego rysia. Jest kaprysny, mocno manifestuje swoja obecnosc jak rowniez swoja przynaleznosc do domu. Uwielbia konserwy chociaz co do jedzenia jest bardzo wybredny. Czasami jest nieznosny, drapie kanapy, budzi mnie wczesnie rano ale wszyskto wybaczam mojemu malemu kochanemu Rysiowi.pozdrawiam

Gość wierna kociara
madziattt -Dziękuję za miłe słowa.Bardzo lubię robić zdjęcia,a koty to wspaniałe modele.

Gość wierna kociara
Kwiatuszek czerwony -Witaj,wiesz ten bzik chyba nie jest aż taki zły...hehehe Mam nadzieję,że podrzucisz jakąś fotkę swojego Ryśka.

A ze mnie się smiali że robię zdjęcia kotom :p ale widze że nie tylko ja tak mam :D

Wierna kociara, jestem w pracy wiec niestety nie moge przeslac zdiec szalonego Ryska ani tez zobaczyc twoich bo mam blokade na komputerze jesli chodzi o ogladanie jakichkolwiek zdiec.Ale mozesz mi wierzyc na slowo- jest wyjatkowym kotem, porusza sie z gracja, ma madre spojrzenie, czasami tez potrafi ugryzsc jak sie zdenerwuje (ale potem zaluje). Pozdrawiam

Gość mahoniek
ahcjaka a mozesz wkleic adres poprawnie?

Gość wierna kociara
achajka27 -bardzo fajna fotka.Twój kocur wygląda arystokratycznie i nadawałby się na szefa...hehehe. Trudno zrobić dobre zdjęcie czarnemu kotu.Tobie wyszło doskonale.

Gość wierna kociara
Słońce... -Mam słabość do rudzielców. Twój rudy kotek jest przemiły,18 lat i 5 miesięcy ...piękny wiek!!!

Gość wierna kociara
wiii -jeszcze fotki Twoich kotków przeglądnęłam ,po raz kolejny. Na prawdę słodkie .Masz pocieszne towarzystwo.Warto robić zdjęcia,z wielu względów.Jednym jest możliwość podzielenia się nimi z innymi ludźmi i wywołania na ich twarzy uśmiechu.

Dobry wieczor :) my mamy kotke podrozniczke, ktora korzystajac z letniej aury buszuje po naszym ogrodzie i w pobliskim lesie. ma jakies 8 miesiecy i w maju postanowila zamieszkac pod naszym tarasem, ale szybko zmienila miejsce zamieszkania i teraz mozna ja spotkac w domu, garazu, ogrodzie, lesie i na posesjach sasiadow :)

Gość wierna kociara
Inkwizycja -Witaj ,czyli Wasza kotka żyje sobie w pełnej wolności i dogląda dobytku. Z moich obserwacji wynika,że kotki są wierniejsze i bardziej przywiązane do swojego terytorium niż kocury,które lubią zapuszczać się w nieznane i przez to,cześciej giną.