Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy zgadzacie się z tym

Czy myślicie że każda kobieta powiina spróbować seksu z kobietą?

Polecane posty

Gość Czy zgadzacie się z tym
Gość trudne pytanie
znam odpowiedzi na trudniejsze, ale te jest trudne

Gość Coala przed long wknd
80% populacji to biseksi. nie musza ale moga. ich wybor. ps. tzw hetero faceci tez maja seks z facetami :O

Gość woj12345
jestem z dziewczyna 2 lata . ona ma marzenie zeby kochac sie z inna a ja mam na to patrzec pozwolic na to?????

Gość woj12345
jestem w kropce pozwolic jej spelnic to marzenie ? czy ja od tego odwiesc?

To może jeśli Panie mają próbować z Paniami (obowiązkowo), to faceci też mają obowiązkowo z facetami? Równouprawnienie przecież? I co... juz chętnych tylu nie ma, zeby dziewuchę wysyłać w ramiona innnej. Ja jestem na Nie. Przyjemności przyjemościami ale niechciałbym, żeby moja żona, dziewczyna czy jak tam, pchała się do łóżka z inną tak samo jak z innym. Po prostu odpada. Kolejny przykład feminizacji - a panowie temu przyklaskują... powodzenia! Zobaczymy jak zaczną nas zostawiać i skończymy w rolach reproduktorów... a ideał wspólnego życia będzie się kręcił wokół ideału jedynego piękna kobiety. Na dodatek - czemu panie miały by się kochać z innymi paniami? Z założenia - bo ciało kobiety jest 'piękne". Oczywiście piękne pięknie wygląda z pięknym - jak dla mnie to refleks kobiecej próżności (a'propos ich pięknej urody) i tyle.