Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

O Boże! co się dzieje?! Ojej! i jak ja sobie z tym pradze ?! no jak?

Polecane posty

Gość

To ONA! Chyba ta jednyna! Druga połowka pomarańczy jabłka czy tam czego jeszcze! nteligentna, z poczuciem humoru, piekna choc zawsze wydawalo mi sie że nie w moim typie... rece mi sie trzęsą gdy piszę te słowa na klawiaturze... kubka z kawą utrzymać nie mogę...I chce spedzać ze mną czas! Zalezy jej... chce być ze mna. No kurde-słowem dzisiaj sobie uświadomiłem że ją kocham. Po dlugiej znajomości tak mnie to przed chwilą po prostu uderzyło z sila małego huraganu-omal z krzesła nie spadlem. Pierwszy raz w życiu mi sie cos takiego zdarza... uczucie. Dziwnie sie z tym czuję. Trochę jakby wszystko przestało być wazne-nawet mina szefa widzacego jak z usmiechem napierniczam w klawisze. No i teraz odliczma czas bo za parę godzin znów wezmę ją za ręke i pójdziemy-prosto przed siebie-gdziekolwiek-rynek, zalew-gwiazdy wieczorem.... o cholera jeszcze sie sentymentalny robię! E tam-szczęśliwy jestem to mi tym razem wolno... I wszystko się uklądać zaczeło... nawet w pracy wszystko wychodzi. Cholera świat z miloscia naprawdę jest piękny :D

Gość yyy......
łooooo :D brawo :D :D :D

No to wspaniale :D gratulacje i wszystkiego najlepszego :D

Gość zakochana do smierci
wiec pielegnuj to uczucie:)

Gość Lady925
Gratuluję! Sama jestem zakochana.... już prawie rok:D To wspaniały stan... czujesz, że możesz góry przenosić.... Szczęścia życzę i opiekuj sie tym Szczęściem:D :)))))))))

Gość Wiick
zapomnialem dodac ze milosc mojego zycia mam na imie edmund i jest w naszym zwiazku gora.

Gość eqwde
(Nieważne, każdy tu może pisać pod różnymi pseudo.) Życzę spełnienia potrzeb i pragnień, w tym żeby dziewczyna okazała się warta zaufania a ty wierny swojemu szczęściu.