Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym to wiedzieć

Ile jest tutaj kobiet BI?

Polecane posty

Chciałabym to wiedzieć :-)

Gość biseksualna
Ja ;)

Bardziej kręcą Cię kobiety czy faceci? Z iloma dziewczynami już byłaś? :-)

Gość biseksualna
Hmm krecą mnie zarówno mężczyźni jak i kobiety.Chociaż sex z kobietą a z facetem bardzo się różni.Są to zupełnie inne doznania.Nie byłam z wieloma dziewczynami ... tylko z dwiema albo aż z dwiema :) - zależy jak kto na to patrzy.

Wiem, że się różni :-) Dla mnie 'aż' z dwiema. Bo sama byłam (jestem) tylko z jedną, od której się zaczęło i z którą to trwa nadal :-) Starsza o 15 lat nadomiar tego :P

Gość biseksualna
wow to faktycznie spora różnica wieku :) Wg mnie mała ilość dziewczat zainteresowanych sexem z druga kobieta spowodowana jest zdecydowanie pewnego rodzaju tematem tabu.A szkoda... Bo wydaje mi się że jest wielem dziewczyn biseksualnych które myślą i fantazują o sexie z inną dziewczyną.Społeczeństwo ukształtowało nas tak a nie inaczej... Biseksulaność to jakeis wypaczenie choroba psychiczna i tak dalej...Nie tak dawno rozmawiałam ze swoją kolezanka o trójkatach w zwiążku na co ona odpowiedziała że sobie nie wyobraża piescic się z kobietą ... Ironia losu polegała na tym że jednak się zdecydowała nie ze mną ... bo było jej wstyd :) Zawsze jestem zdania że nie ma sensu hamować swoich potrzeb ... Jeśli mamy na to ochotę to tego smakujemy :) Zgodnie z zasadą "ZAKAZANY OWOC NAJLEPIEJ SMAKUJE";)

Gość Psedłonim
Ja także jestem kobietą bi. :-) Bi, bi...