Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_nie_wiem

Pracodawca się odezwał i...

Polecane posty

Gość sama_nie_wiem

Zamieściłam swoje ogloszenie aplikacyjne na pewnym portalu,po jakimś czasie odezwała się firma,oferując mi pracę,miałam tylko uzupełnić swoje ogłoszenie o kilka szczegółów (m.in. numer telefonu).Od kilku dni z ich strony cisza,czy mogę odezwać się pierwsza i zapytać co dalej z tą ofertą? Chciałabym wiedzieć,na czym stoję.Czy raczej jeszcze poczekać?

Gość tralusiek
jest czas urlopów, sam czekałem trzy tygodnie na odpowiedź pracodawcy z informacją o drugim spotkaniu. Ja bym poczekał chociaż tydzień jeszcze a potem zadzwonił

Gość sama_nie_wiem
Zapytałam,mieli się odezwać pod koniec sierpnia,bo osoba rekrutująca była na urlopie,ale zaczął się już wrzesień i nadal cisza.Nie wiem,czy jest jeszcze sens łudzić się że dostanę tę pracę :( Tak się dopytuję,bo zależy mi na tej pracy...

ja bym zadzwoniła , to nic złego wyjść z inicjatywą. Takie oczekiwanie zadzwonią nie zadzwonią , tylko przygnębia i nie zbliża Cie do celu. tak będziesz wiedzieć na czym stoisz. Powodzenia zyczę

Gość a co jeśli ktoś już
raz zadzwonił,obiecano odpowiedz do tego i tego dnia i nadal cisza.Czy mozna zadzwonic jeszcze raz,czy to juz przesada?

przesadą jest to , że ktoś mamiony obietnicą telefonu czeka a ten kto obiecał zadzwonic nic sobie z tego nie robi. Dzwoń. Szanuj swój czas i siebie.