Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Germanoautomobil

Mercedes vs BMW vs Audi

Polecane posty

Gość Germanoautomobil

na co stawiacie , wąłsiciw kazda z marek ma konkurencyjne odpowiedniki. ja stawiam na BMW a wy?

Gość Germanoautomobil
wałsciwie to mozna zrobic zestawianie tych samochodów , tj modeli i odpowiednikó np Mercedes -benz klasy C to odpowiednik BMW serii 3i Audi A4 itp. itd, własicie te marki robia identyczne konkurencyje auta prwei w kazdej klasie

Gość klumpel Putina
?

z bmw chcialabym motor, merce mi sie podobaja te klasyczne limuzyny, ale na ta chiwle bylabym sklonna kupic audi :)

Gość klumpel Putina
mnie wizualnie najbardziej podchodza beemki , nie podoba mi sie np klasa C mercedesa- taki pretensjonalny wyglad z wielkim logo , te wyzszej kalsy mzoe i lepiej wygladaja, natomaiost kazde BMW (chocciaż dosc podobne do siebie ) wyglada klasowo i ładnie , dosc chłodno i zachowawczo ale przyzwoicie, natomiast Audi , hmmm jesli chodzi o design to w porównaniu do mesia czy beemki wygladaja troche tandetnie - sorry mzoe to kwestia gustu, tak jak samochody z nizszej półki, moze te nowe klasy wyzsze a6, a8 mocno sie poprawiły w ostanich latach ale to nei mój styl który wybrać rozsądek podpowiada Mercedes, serce podpowiada BMW a kalkulacja Audi, jakosciowo bryki sa dosć podobne wiec wybór nie ejst taki oczywisty , trzeba przeanalizować klasa po klasie

Gość moje podsumowanie
BMW - najlepsze technicznie, wizualnie srednie ale w srodku to juz porazka, te nowe modele prawie sie od siebie w srodku nie roznia:o Audi - technicznie niewiele ustepujace beemce, wizualnie super rowniez w srodku Merce - zbyt nijakie jak dla mnie choc zawsze naszpikowane nowinkami technicznymi