Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MHUMHHU

MĘŻOWIE ZAKOCHANI...W SWOJEJ ŻONIE

Polecane posty

Gość MHUMHHU

Są tu tacy? Nadal mimo upływu czasu od ślubu? Zapraszam i tych niedługo po ślubie i tych długo po ślubie zakochanych w żonie nadal do upadłego nawet.

Wow, aż tylu się wpisało :p panowie nie pchać się tak, po mału, dla kazdego starczy miejsca :p

... mój się nie wpisze, bo nie lubi netu, ale chyba należy do "tych" mężów... :) A latka na karku się nie liczą... o! powiedział, że mogę go wpisać na listę... haaaaaa Ale nie powiem wam co powiedział o facetach siedzących na babskiej kafeterii :(

Gość eqwde
Chcesz bardziej prawdopodobnych wyników, idźże z tym tematem gdzieś gdzie są mężczyźni. To forum adresowane jest do kobiet i osób płci męskiej tu niewiele, a odsetek żonatych jeszcze mniejszy.

Gość memochi
hehehe Roześmiana to wiec jest wiecej takich facetow jak twoj maz, moj maz tez ma odpowiednie zdanie o mezczyznach siedzacych na babskim forum ;) i to zdanie niecenzuralne :P

Gość memochi
poczytaj u gory: "Magazyn dla kobiet Kafeteria"

Gość memochi
ale jesli pisze ze kafeteria jest magazynem dla kobiet, a forum jest jej czescia to suma sumarum forum jest babskie :P

:D ci męscy mężowie usiądą na forum żeby wyrzucić z siebie frustrację ,jeśli zaczną ich uwierać ich męskie rogi :D:D:D:D:D:D no i pozazdrościć rozległej wiedzy o kobietach :D:D:D:D :classic_cool:

Gość boooooo
Ale nie powiem wam co powiedział o facetach siedzących na babskiej kafeterii Ja tu przychodzę tylko się po śmiać jak mi się nudzi ;P ale czasmi jak widzę coś ciekawego to napisze bo to troche lepiej mogę zrozumieć kobiety a co za tym idzie moją żone