Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSTYDZE SIEEEEEEEEEEE

WSTYD MI ZA MOJEGO CHLOPAKA

Polecane posty

moj chlopak gdy jestesmy sami we dwoje jest cudowny,ale gdy tylko spotykami sie ze znajomymi zamienia sie w zupelnie innego chlopaka, nie to,ze mnie daje na drugi plan, bo nie chodzi o to, z tym akurat nie mamy problemow zawsze to ja jestem najwazniejsza,ale przy nich pokazuje jaki z niego fafa rafa, moj chlopak jest duzy, chodzi na silownie i treningi walki w klatce, ciesze sie,ze ma zajecie,ale denerwuje mnie jak przy innych gada te swoje bzdury, to na pewno tez wplyw kolegow bo oni sa tacy sami,ale jak siedzimy z dziewczynami to mi po prostu wstyd za niego mowilam mu to nie raz, to raz mowi 'kotus ale ja taki jestem,znasz mnie' albo 'ok zmienie to' ale nie zmienia tego ;(

Gość taki debilek ze mnie
chłopacy już tacy są... przy kumplach całkiem inni:O niestety

Ellinka- o co Ci chodzi ?

wierna- masz to samo ?

:(

Gość ponawiacz - wrocilam z wakacji
walki w klatce :( kupmple karki i on tez :( ja bym sie wstydzila z nim i jego kumplami publicznie pokazywac

walki w klatce :( kupmple karki i on tez :( ja bym sie wstydzila z nim i jego kumplami publicznie pokazywac

te walki w klatce to z naszym psem Azorem :p

Gość es lejdi
musze przyznać ze dla mnie takie 'karki' są obrzydliwe...ich ciało jest obrzydliwe, przeciez te miesnie są okropne:O dobra, troszke nie na temat:P

Gość indianin
WSTYDZE SIEEEEEEEEEEE mój chłopak sra mi dio ryja i co w tym dziwnego

fajnie, mam nawet podszywaczy :) moj chlopak nie jest jakos super super umiesnieny, po prostu sam w sobie jest duzy i do tego cwiczy powiem tak- jak dla mnie wyglada dobrze. na pewno nie przesadzenie!

Gość duell
a ile macie lat?...może on się po prostu popisuje przed kumplami jaki to z niego maczo...ja nie miałam nigdy takiego problemu bo mój mąż nigdy nie zmieniał zachowania przy znajomych...zawsze był dla mnie czuły...miał i ma gdzieś opinie swoich znajomych z pracy...po pracy nie ma kumpli bo nie potrzebuje

I żadna pasta do zębów już mi nie pomaga ;(

to nie znajomi z pracy to sa nasi znajomy od lat... on ma 26 lat na 23

daj sobie spokoj podszywaczu :)

Jezu, ty też napewno masz swoje odchyly i ich nie zauważasz skoro jest w stosunku do ciebie wporzadku to o co kaman :O

nie wiem :P

Gość duell
no to rzeczywiście dziwnie się zachowuje tym bardziej że to wasi bardzo dobrzy znajomi no i on tez nie ma 16 lat....porozmawiaj z nim powaznie i powiedz ze nie chcesz aby inaczej mówił do ciebie przy znajomych bo sprawia ci tym przykrość....jesli cię kocha to się zmieni,zobaczysz :)

wydaje mi sie ze u mnie bylo tak samo. tylko ze dlatego wlasnie przestalam sie z nim spotykac. takie tematy dotyczące pakowania staja sie nudne, jesli za czesto o tym mówi i czasem np. na przyjeciach nie wypada mówic o takich rzeczach.... przykro mi bardzo:*

dla mnie tez takie karki sa obrzydliwe, bleee niedobrze mi sie robi jak pomysle o oblesnym cialku karka.

to nie chodzi o to,ze on sie do mnie jakos inaczej odnosi to zupelnie to o to chodzi, w stosunku do mnie zawsze jest bardzo mily, czuly opiekunczy, nie obraza mnie, nie wstyydzi sie mi pokazywac,ze mnie kochani ani przy rodzicach, dziadkach czy znajomych.. chodzi o to,ze on sie uwaza troche za takiewgo hmmm..cwanego, mogacego wszystko, silnego a mnie to drazni, nie lubie takiego czegos. mowilam mu o tym, bede nad nim pracowac,zeby to sie zmien ilo,bardzo go kocham, dlugo jestesmy ze soba, mieszkamy razem, czuje sie przy nim bezpieczna, kochana dowartosciowana, tylko mu te glupoty chce z glowy wybic