Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamalam sie normlanie

MOJ CHLOPAK UDZIELA SIE NA FORUM POD CZARNYM NICKIEM

Polecane posty

o kurde, chcialam sobie zalozyc czarny nick bo codziennie pisze pod innym typu 'efwe' 'psrof' itd... sluchajcie wchodze w okienko 'zarezerwuj swoj nick' i tam na dole od razu pojawilo mi sie miejsce na nick i haslo, myslalam,ze to tam jest rejestracja ale gdy kliknelam na to... pojawil sie jakis nick, kliknelam na niego i weszlo haslo MOJ CHLOPAK SIEDZI NA TYM FORUM, DYSKUTUJE TU Z WAMI, MA CZARNY NICK I NIE RAZ CZYTALAM JEGO POSTY. gra tutaj wyluzowanego cwaniaczka, ktory daje dobre rady z ironicznymi przygadywankami...normlanie smiac mi sie chce z niego i jestem troche hm...rozczarowana?? mam nadzieje,ze on przyec zyta ten temat jak wroci z pracy BO KOCHANIE ON JEST DLA CIEBIE, TAK TO JA mysza!!!!!!!pozdrawiam cie :/

Gość klik klik klik klik
taaa, jasne

Gość dejzi69
hehe dobre, ja sobie swojego nie wyobrazam, zeby siedział na forum. z resztą, jak mu cos o tym napomnknęłam, to od razu zaczął sie śmiać... POZDRAWIAM TWOJEGO FACETA.

Gość Twój ma czarnego
Nick'a czy to Nick Nolte ?

Gość Snailll
komiczne?:D:D

Gość no to dowiedziałaś się
gra tutaj wyluzowanego cwaniaczka, ktory daje dobre rady z ironicznymi przygadywankami... że jesteś z ...graczem :D Teraz będziesz się zastanawiać, czy z tobą jest prawdziwy czy tutaj ;)

jak ja tu siedzialam, to tez sie ze mnie smial,ze gadam z debilami,a w klotni mi wypominal ;idz na to swoje forum zapytaj kolezanek'!!!!!!!!!!!!!

Gość jaki ma nick niby

ja wiem,ze on ze mna jest prawdziwy, jestesmy za soba 4.5 od 3 lat mieszkamy razem, ja go znam lepiej niz on sam siebie, ale w sumie o to go nie podejrzewalam i moze masz troszke racji :/

Gość tojaniestteyja
moj tez sie ze mnie smial ze tu przesiaduje a w jego historii pelno linkow do tematow z kafeterii-tylko nie wiem czy czyta czy moze probuje znalezc moje posty;/

Gość a ile ma wpisow

albo tak jak moj smieje sie z problemow innych i radzi im jakies bzdury,zeby tylko dac iom do zrozumienia,ze sa smieszni a w rezultacie ma swoje inne bardziej blache problemy i do tego tysiac razy smieszniejsze, rozczarowalam sie :/posmieje sie z niego jak tylko wroci, za kazda tutaj tego 'slodka' radE

Gość klik klik klik klik
to Ci psota

Gość to nie jest śmieszne ja tez po
znałam kiedyś kolesia, który tutaj udaje cwaniaka, zgrywa takiego ironicznego i "inteligjentnego" a w rzeczywistości boi się ludzi, zwłaszcza kobiet i ma kompleksy jak stąd do Madrytu:O

873!!

Gość wzruszony do łez
wzruszyla nas twoja historia

Gość ej ale jaki ma ten nick
?????????

Gość się ciesz mój mnie goni od
kompa- uważa, że takie pisanie do obcych ludzi to strata czasu, on zadaje tylko konkretne pytania, jak ma jakiś kłopot na forach tematycznych (najczęściej dot. samochodu :) ), ewentualnie jak coś wie w jakimś temacie to odpowie, ale takie pisanie na kafe, często o niczym, uważa za kompletną głupotę :O

nie chce pisac on sam sie tu wpisze jak wroci do pracy a jak nie zrobie to za niego, skoczy sie cwaniakowanie...... odejdzie jeden kolega od was czarne nicki, bardzo sie zwiazaliscie w tej swojej glupocie,chamstwie i ironii

moj mowil dokladnie to samo, a uwierz mi, nie mam z czego sie cieszyc chyba z tego,ze mieszkam z glupkiem pod jednym dachem

szkoda tylko,ze nie byl na tyle blyskotliwy i cwany i zapamietal swoj nick,nie wiem co on sobie mysal,doskonale wiedzial,ze tu wchodze

Gość ej ale jaki ma ten nick
powiedz jaki powieeeeeeedz:D jesli nie klamiesz

Gość będą jaja
..jak sie okaze ze to np Komik:)

Gość to na pewno komiczne
buehehehe:D

Gość się ciesz mój mnie goni od
ale mój na 1000% nie "splamiłby się" napisaniem tu posta.... wiem, bo mogę to sprawdzić..... mnie to wkurza czasem, bo potrzebuje tak się odprężyć, pogadać o niczym....na spotkania z przyjaciółmi mam nie wiele czasu niestety :(, a tu zawsze opirdziel dostaje, że marnuje czas.... ja tak nie uważam- zdrowie psychiczne- też jest ważne, nie tylko praca i praca, eh.... wolałabym mieć tak jak ty autorko, przynajmniej wiedziałabym, że on też jest "człowiekiem" ;)

Gość moj tez
:D No ale nic dziwnego. Tu sie poznalismy ;)

:/ gdybym nie znala mojego chloapka, i przeczytala tutaj jego wpisy.. nie chcialbym go znac, pokochalam go wlasnie za to jaki jest, za to,ze sie tak otworzyl przy mnie a tutaj chyba spelnia swoje niespelnione marzenia byc macho i gangstera.... bo zawsze o tym mowisz, prawda misiu :>

Gość komiczne wtopił