Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko 1-dno oblicze -prawda

biedny niedźwidź upodabniasz się do komicznego

Polecane posty

czytam sobie i tamtego klauna wypowiedzi i widzę "potęgę" netu. Że mozna być kims innym niz się jest. wystarczy usiąść troszkę pomyśleć na wypowiedzią i rżnąć swój nowy wyimaginowany image, bo przecież nikt tego nie zweryfikuje z rzeczywistością. obaj piszą jakie to "k"-wardziele, jak to sobie już wszystko poukładali a siedzą tu i się wymądrzają a w reality pochlipują i inne żenua. jak ktos napisał wszyscy tu mają zryte berety, nie wyłaczają mnie ale nie zgrywam kogoś kim nie jestem BO PO CO?

oj w realu zmieniłabys zdanie, choc zyczę im by tak nie było. nie mędrkować tylko być sobą - należałoby by być ale kafe to inny świat

tylko 1-dno oblicze -prawda oj widze ze gdzies na topiku napisałem nie po twojej mysli:O:O:O:O....tak mi sie zdaje ze chodzi ci o te exyyyyyyyyy:P:P:P ale i tak dla ciebie🖐️

Gość zalamalam sie normlanie
zagadzam sie w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość prawdaz
Lubie niedzwiedzie :P

Gość on wcale taki fajny nie jest
Jakis miesiac czy dwa to brat tak nie hojraczyl a raczej odwrotnie byl pelen desperacji bo go laska rzucila. teraz udaje wielce fajnego luzaka. Ale chyba jednak taki fajny nie jest skoro panna go kantem puscila dla innego. moze tez juz miala jego "wielce luzackich" tekstow.

Gość ciekawa__
komiczne nie dorasta mu do piet

on wcale taki fajny nie jest...nie przekonasz sie jak nie poznasz..........jestem otwarty na spotkanie w realu:):):D:D:D...... a chciała bys bym sie uzalał w nieskonczonosc i wciaz płakał po katach ???????? sisy . prawdaz🖐️

Gość prawdaz
on wcale taki fajny nie jest - ciekawe jakie ty bys miala teksty jakby laska cie rzucila :P

za to ty komik Krasomówca jak sie patrzy, zapisz sie do jakieś partii, bedziesz wodzom pisał przemówienia. mozna ubierać coś w wyszukane słowka i popisywać się swoją erudycją. a mozna pierdolnąć z mostu w kilku słowach i też wiadomo oc chodzi. w wielu aspektach podobne przemyslenia jak ty mają: Camp Nou, Apostoł Nenawiści (pozdrawiam) a nawet wulgar Jarek84. ale oni walą prosto z mostu a ty to samo ubierasz w piękne słowka, lubisz skupiać na sobie uwagę ZAWSZE ODCHODZĄC OD TEMATU TOPIKA i jak jeszcze się Panie podniecają to łojejku , orgazm w oczach

"a chciała bys bym sie uzalał w nieskonczonosc i wciaz płakał po katach ????????" Wiesz, niektórzy wolą jak inni mają gorzej od nich. Fakt, że jesteś miły i wesoły widocznie działa komuś na nerwy. Ale nie zmieniaj się :)

Pozwolę sobie zauważyć, że Brat jest dużo bardziej ekspresyjny w mimice i sporo mniej różnorodny w słownictwie. zaznaczam, że to nie jest klasyfikacja lepszy/gorszy a jedynie obserwacje dotyczące różnic, czyli wskazanie na to, że niekoniecznie są "upodobnieni" :)

Gość prawdaz
b.justyna jak Ci sie kwadrat dzis podobal ?:P

Mily i wesoly to on sobie moze byc, ale ostatnio to on rzuca tekstami "fajnymi" w jego mniemaniu ktore tak naprawde sa sztuczne i kiepsko wychodza w jego wykonaniu. Chce sie kreowac na drugie komiczne, tyle ze niezbyt mu to wychodzi czym osmiesza sie. Robi z siebie wielkiego luzaka, ktoremu wszystko zwisa zapominajac jak to miesiac temu uginal sie od desperacji bo go panna w kant puscila. Jezeli przed ta panna tez udawal takiego luzaka to ja jestem pelna zrozumienia dla tej dziewczyny, ze go zostawila. Jas nienawidze takich "luzaczkow".

"To ja chce sie po części do Polci upodobnić" Justys, czy Ty to ...***...?? bo coś za dużo dzisiaj zbieram komplementów ;-)

Gość przecież brat to bardziej
cream niż komiczne, przynajmniej z tego co kojarze co pisał costam płakał ciągle i ogolnie ciotowata jęczybuła

"Jas nienawidze takich "luzaczkow". A ktoś Ci każe czytać jego wypowiedzi. Skoro denerwuje Cię zarówno komiczne jak i brat_niedźwiedź to po prostu nie czytaj tego co piszą Albo w ogóle zmień forum Ja osobiście uważam, że obydwaj są fajni i przedstawiają ciekawy męski punkt widzenia :)

Gość brat to nie komiczne
siedzi caly dzien na forum wiec widac ze to desperat

Ty też skoro siedzisz cały dzień. skąd byś wiedziala, że on siedzi tu cały dzień? :)

troche trudno jest nie czytac jego wypowiedzi bo wypowiada sie praktycznie wszedzie. chyba rzeczywiscie przypomina bardziej CREAM, choc udaje innego.

Gość prawdaz
b.justyna - jak sie pokladlismy, to tym lepiej :P

Ty też skoro siedzisz cały dzień. skąd byś wiedziala, że on siedzi tu cały dzień? --bo o ktorej godzinie by sie nie weszlo na kafe to od razu widac wypowiedzi brata niedzwiedzia.