Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko 1-dno oblicze -prawda

biedny niedźwidź upodabniasz się do komicznego

Polecane posty

ArtSmart Jako, ze to forum kobiece to pewnie panowie tu obecni licza ze jakas babka im sie nawinie, zwlaszcza, ze tu duzo ladnych i madrych kobiet. jak bym chciał zeby mi sie babka nawineła to bym juz dawno na onecie siedział w regionalnym pokoju :P:P:P:P...na czacie:P

o kurde Ale ktos ma poryte pod kopułą nieźle, że sobie takie teorie stwarza ja pierdziele, ale obsesja siedzisz i myslisz o tym w wolnych od kafe chwilach? (czyli pol godziny dziennie) ? nie mniej niz tylko ty się nie przyznasz jednak siedzisz i węszysz, ło matko cały dzień na kafe nie ma to jak własny wirtual world co nie komiczne ciekaw jestem czy komuś ze znajomych z reala pochwaliłeś się że masz drugie net oblicze, pewnie by mieli niezły brecht niedźwiedź nie mam nic do ciebie ale drzaźni mnie takie bycie nie sobą - choć nie ma się czemu dziwić , w zyciuprawie każdy jest po troche aktorem

niedźwiedź nie mam nic do ciebie ale drzaźni mnie takie bycie nie sobą - choć nie ma się czemu dziwić , w zyciuprawie każdy jest po troche aktorem ale odp mi tylko na jedno pytanie? dlaczego twierdzisz ze nie jestem soba tutaj...tylko mi nie cytuj bzdur typo ze załozyłem topik "wypad z kafe" a tego nie zrobiłem...i nie funduj juz nic na temat mojej ex...bo to zadne argumenty..

a czemu to skasowali, szybciej ten top powinien iść pod nóż ?

"nie mniej niz tylko ty się nie przyznasz jednak siedzisz i węszysz, ło matko cały dzień na kafe nie ma to jak własny wirtual world co nie komiczne" masz jeszcze na czyjs temat takie przemyslenia? :D myslisz ze jest wiecej osob, ktore Cie obserwuja w necie? czujesz sie śledzona? Ps zdiagnozowął Cie ktoś w tym kierunku? :P

a choćby o tym otrząsaniu się , że jest już fantastiś, sam wiesz że nie jest. zgadza się poirytowałeś mnie swoim mądralińskimi wywodami na topie o ex. wiadomo dla uzdrowienia lepiej nie interesować sie ex zyciem , ale po prostu nie uwierzę że nie myslisz co u niej, nie uwierzę i basta. a w tamtym topiku mysle że autorce chodziło o czystą ciekawość a nie podejście melancholijno-sentymentalne. u mnie tylko ludzka ciekawość sprowadzila mnie w tamto miejscei powiedzmy na NK i nic więcej , a ty taki tam mundry.

tylko 1-dno oblicze -prawda a choćby o tym otrząsaniu się , że jest już fantastiś, sam wiesz że nie jest. zgadza się poirytowałeś mnie swoim mądralińskimi wywodami na topie o ex. wiadomo dla uzdrowienia lepiej nie interesować sie ex zyciem , ale po prostu nie uwierzę że nie myslisz co u niej, nie uwierzę i basta. a w tamtym topiku mysle że autorce chodziło o czystą ciekawość a nie podejście melancholijno-sentymentalne. u mnie tylko ludzka ciekawość sprowadzila mnie w tamto miejscei powiedzmy na NK i nic więcej , a ty taki tam mundry. po postach widze ze jestes bardzo obeznana z ludzkimi myslami,wiesz co ja czuje wiesz co autorka postów o ex mysli....tez bym tak chciał:D a co otrzesania mysli po byłej....to wiedz ze ja jej nigdy nie zapomne zostanie zawsze w moich myslach tak samo jak poprzednia moja kobieta z tym ze pozostanie tylko i wyłacznie w myslach bez towarzystwa emocji zwiazanych z jej osoba a to JEST WIELKA RÓZNICA!!!!!!!!!!na całe szczescie meczyłem sie krotko a to tylko i wyłacznie dzieki swojej postawie emocjonalnej i dzieki pewnemu podejsciu do uczuciowych spraw...i nawet w głowie nie jest mi zagladac na profile swoich ex z tego wzgledu ze za bardzo mnie tu juz nie jara.....:P:P:Pmam lepsze rzeczy do ogladania Wiec jak chcesz to mozesz myslec co chcesz,mnie to jest obojetne:Pnajwazniejsze jest w tym momencie co ja odczuwam i co ja mysle.......pani mundra:D pozdrawiam