Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim

Mam zamiar się zakochać. Ale dopiero pojutrze.

Polecane posty

Gość Psedłonim
Cytata, Palola, zawiera błąd. Powinno było być: "Will you still need me, will you still feed me, when I`m sixty four". :-)

możliwe, ja piszę o ogólnym przesłaniu tamtej piosenki, poza tym 64-latka ma juz prawo mieć zaniki pamięci :( Wredny, czyli Ty juz po 69, tak? Gratuluję :P

Gość ankietka ...
No właśnie facet uważa, że marzeniem kobiety jest być traktowaną jak pies ... Mało tego facet, który jej to zapewni jest męski .. :O Wyjaśniam zatem pseudofacecie, że męskość nie objawia się zniewoleniem .. Agresja i przemoc to objawy słabości i ograniczonego umysłu ... :O Męskość to dużo więcej ... I jak widać żadna nadal nie dała się oszukać ... :P :D

Gość Psedłonim
Szczerze powiedziawszy, Palola, szkoda, że 64. Gdyby Ci tak odjąć ze czterdzieści lat, nie mogłabyś się przede mną opędzić. :-)

Gość 69 zapewne
:D

Gość Psedłonim
Mylisz kategorie, Ankietka. Nikt nie pisze o traktowaniu kobiety jak psa. Proszę nie przekręcać moich myśli. A natury kobiecej i wypływających z niej oczekiwań, choćby pod największą presją nowoczesnej poprawności politycznej, się nie zmieni.

Gość Psedłonim
Palola? Przyznaj się szczerze, że nie miałabyś nic przeciwko porządnemu klapsowi, zadanemu męską łapą, wielką jak bochen wiejskiego chleba?

Ankietka, sorry ale trochę nie na temat, tzn to nie do tego autotra kieruj :D Psełdonim, a no szkoda :(

Gość Psedłonim
:-) Ja to rozumiem, Złośnica. Ale bez faceta kobiecie też niezbyt tęgo...

Psełdonim kto by tam chciał mi dawać klapsy? dlatego nie będę się zamyślac nad nierealnym :(

Gość Psedłonim
No nic, Palola, trzeba się z tym jakoś pogodzić. :-) Całe szczęście jest tutaj spory zastęp młodych kobietek, które się swobodnie kwalifikują. :-)

Gość ankietka ...
"Wyjaśniam - kobieta w głębi serca tęskni za prawdziwym mężczyzną, co to, jeśli trzeba, to przytuli, ale w razie konieczności i zleje jej tyłka. Kobieta ma dość obcowania z niewyrazistymi mięczakami..." - a co to ma być? to karalne zarówno w przypadku kobiety, jak i psa ...

Gość Psedłonim
Co tak ryczysz, Turkuas?

Gość Psedłonim
Ale możemy o klapsowaniu porozmawiać nieco abstrakcyjnie, Palola. :-) Powiedzmy - "wirtualnie". :-)

Gość Psedłonim
No może i karalne ale skoro karze się za klapsy, to to jest głupi przepis.

Ankietka, nie chodzi o "zlanie" w sensie bicie kobiety, bo do tego żaden zdrowy na umyśle mężczyzna się nie przyzna jest to albo metafora, albo metafora? ;-) aha, ja się kafeteryjnie komunikuję z Psełdonimem od okolo 2 miesięcy więc rozumiem, ze Ty odczytujesz jego słowa przez nieco bardziej dosłowny pryzmat, dlatego wyjaśniam :)

Gość Psedłonim
I poza nią, Złośnica, w charakterze sanitarnym. :-)

Gość ankietka ...
No właśnie złośliwa ... Kto mi wytłumaczy skąd ten tabun masochistek tutaj? :O Flirt wrze ... :O teraz kompletnie się nie dziwię, że tyle przemocy w rodzinie ... skoro tyle kobiet to rajcuje .,. :O

Psełdonim, Po co mi te wirtualne rozmowy zaostrzajace apetyt, którego nie da się zaspokoić? ;) Dlatego czas się pożegnać, może potrzymam kciuki za Twoje miłosne szczęście 🖐️

Gość Psedłonim
Przecież Ci wszystko wyjaśniłem, Ankietka. :-)

Gość Psedłonim
Awersji do czego, Turkuas?

Gość ankietka ...
polaola - widzę, że widzisz to jak chcesz ... :O Akurat czytałam topiki tego pana .. to wiem, że to nie seksualne ekcesje ... jak Tobie się wydaje ... :O Widzę, że głodnemu chleb na myśli ... :O

Gość Psedłonim
Skoro to nie są seksualne akcesje, Ankietka, to zechciej mi łaskawie wyjaśnić, co to takiego jest?

Gość ankietka ...
Nic mi nie wyjaśniłeś ... gdzie tu wyjaśnienie? :O Przecież czytałam, co myślisz o kobietach ... :O Nie wspomne o Twoich nierealnych wymaganiach i chęci zniewolenia w tym i fizycznego ... :O

Gość Psedłonim
Napiszę po raz trzeci, Ankietka. Zachowanie koleżanek, którym się nadziwić nie możesz, ma swoje źródło w najgłębszych instynktach kobiecych, których stłamsić się nie da. Jednym z elementów tych instynktów jest bardziej, lub mniej uświadomiona potrzeba odczucia śladu męskiej dłoni na kobiecym tyłku. Tylko że kobiety częstokroć boją się publicznie przyznać z obawy przed potępieniem nowoczesnej części społeczeństwa. To dlatego jest tutaj tyle panienek. :-)