Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Dlaczego ludzie w kinie zajmują nie swoje miejsca??

Polecane posty

Wiem, że to nic ważnego, więc nie piszcie \"nie masz większych problemów?\" Pytam z ciekawości, bo kupując bilet przecież wybierają miejsca, więc dlaczego siadają gdzie indziej?? A jeśli przy kupnie biletu te, które by chcieli nie są dostępne, to znaczy, że ktoś już kupił i zechce tam usiąść. Wprowadza to tylko niepotrzebne zamieszanie, a ostatnio kilka razy byłam świadkiem takiej sytuacji.

No właśnie ostatnio byłam świadkiem takiej jednej sytuacji. Poszłam z kumpelą do kina. Przed nami ze dwie osoby w kolejce stała jakaś laska, która kupując bilet wzięła miejsce gdzieś z brzegu, bo środek był zarezerwowany. My miałyśmy zamówione miejsca, więc wzięłyśmy swoje i poszłyśmy na salę. Tam okazało się, że ta laska rozsiadła się w swoim rzędzie, dokładnie przed nami, ale na miejscu na samym środku. Nic nie mówiłam, bo w końcu nie moja sprawa. Ale zaczęli się schodzić ludzie. Pierwsza para podeszła do swoich miejsc (jedno oczywiście zajęte), ale popatrzyli na siebie, na nią i nic nie mówiąc siedli jedno miejsce dalej; w końcu co się mieli kłócić. Jeszcze ze trzy takie akcje po drodze. A jak już zaczęli puszczać reklamy i zaraz miał się film rozpocząć, przyszła spóźniona para i zaczęli się kłóciś, że ktoś siedzi na ich miejscach. Wcale im się nie dziwię, bo zrobiło się dość pełno i zostały tylko jakieś lipne miejsca z przodu. No więc ci, którzy im zajęli ustąpili, ale w związku z tym też chcieli usiąść na swoje. Zrobiło się zamieszanie, film już się zaczął a tamci się jeszcze kłócili o miejsca... Trochę nieciekawie było. A wszystko przez tą laskę, która sobie usiadła gdzie jej pasowało, a nie gdzie miała wykupione miejsce. Też siadacie, gdzie Wam pasuje?? Bo ja nawet jakbym miała lipne miejsce, to siadam tam, gdzie powinnam.