Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulamilano

Dziewczyny co sadzicie o tym wozku??

Polecane posty

Gość agulamilano

http://cgi.ebay.it/Infanzia-e-Premaman_Passeggini-e-Seggiolini__TRIO-4-RUOTE-BLUE-passeggino-carrozzina-ovetto_W0QQitemZ120268807920QQddnZInfanziaQ20eQ20PremamanQQadnZPassegginiQ20eQ20SeggioliniQQddiZ7749QQadiZ7758QQcmdZViewItem?hash=item120268807920&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A3&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 bardzo mi sie podoba, balam sie tej raczki ale ma tez poprzeczna wiec mysle ze jest ok, tylko nie wiem czy duze kola sa wygodne, w dodatku sa cztery a dwa przednie skretne. to jest caly komplet gondola, fotelikiem, spacerowym, torba itd. w sumie nic wiecej nie trezba, a cena jest bardzo mala. i jeszcze jadna rzecz, czy ta dolna torba "na zakupy" nie jest za mala? hehhe to moje pierwsze dziecko i nie bardzo wiem co moge tam wozic, do tego mieszkamy na przedmiesciach wiec poruszam sie glownie samochodem, wiec zakupow tam wozic nie bede :) , poza tym po zlozeniu maly i lekki :) co myslicie?

Gość mnie sie podoba

Gość dla mnie kosmiczny

Gość agulamilano
no mi tez :) tylko te kola duze, nie wiem czy to wygodnie i do tego skretne, nie mam w poblizu nikogo z malym dzieckiem ktory by cos mi doradzil :(

Gość agulamilano
kierownica... no te rogi tez mnie troche w oko kola, ale nie jest zle, byzle ze bagaznik nie bedzie mi za bardzo potrzebny ;) hehhe sie okaze, tylko te kola, czy duze, cztery, skretne sa wygodne?

Gość eee taam
torba pod spodem zdecydowanie za mala :O powinna byc duza i gleboka, bo nie raz bedziesz miala sporo rzeczy do zabrania. a tam pod tym wozkiem jest pusto i jakos tak lyso:O

agulamilano ----Tylko że ta torba jest przydana nie tylko na zakupy :D Jak było lato to ledwo co ,,mój bagaż tam zmieściłam" jak robiłam dłuższe wypady np nad jezioro.A to sok,pieluchy,krem,coś na przebranie bo to różnie bywa, zabawka,koc,ręcznik itd.

Gość co w wozku najwazniejsze
1. zeby byl lekki i po zlozeniu zajmowal malo miejsca 2. spacerowka rozkladana na plasko i gleboka gondola 3. skretne przednie kola, najlepiej o 360 stopni, ale niekoniecznie 4. duza pakowna torba plus duza gleboka siatka pod spodem na zakupy 5. mozliwosc zdejmowania tapicerki i prania w pralce.

Gość kukuku
a czy rączkę od wózka mozna przełożyć na drugą stronę? bo w tej pozycji co jest nie będziesz widziała swojego dziecka.

Gość kukuku
nie sądzę żeby mozna tę rączke przełożyc bo to jest wózek trójkołowy; i ztego powodu stanowczo odradzam a gdy będziesz jechała pod słońce? to jak osłonisz dziecko? w inym przypadku przełożyłabyś tylko rączkę i dziecko byłoby tyłem do słońca

Gość no i co tu robic
ja tam widze 4 koła

Gość kukuku
chyba nie mam wyobraźni przetrzennej bo ja widzę trzy; może i jest to 4.; ale i tak obstaję przy przesuwnej rączce( jakkolwiek to brzmi) (:

Gość mama zaby malej
Raczka to nie problem, bo i tak dziecko woli obserwowac droge, niz swoja mame ;) A do oslony przed sloncem jest parasolka.

Gość kukuku
z tym obserwowaniem to różnie jest. a mama woli chyba obserwować dzieciaczka? a słońce......no cóż czasem słońce czasem deszcz.nie zawsze wychodzimy z całym ekwipunkiem (parasolka) do sklepu czy na spacer.

Gość te razcki
te raczki nie sa zbyt wygodne