Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yennnefer

ale ja NAPRAWDE chce takiego faceta jak komiczne

Polecane posty

Gość yennnefer

Tzn takiego, na jakiego się kreuje na forum, bo wiadomo, ze pisać sobie każdy może. Z drugiej strony jednak chyba inteligencji, zdrowego i dojrzałego podejścia do związku i poczucia humoru udawać nie sposób. Tylko żeby był trochę młodszy :( nie kasujcie mi tematu, to jest powazny temat o ideale mężczyzny. Mam zamiar porownac go sobie z innymi kafeteriuszkami, ot co!

Gość yennnefer
ponoć 21 :)

Gość plusik22
za dużo by kosztowała operacja bo jest gryby mały łysy i bez przednich zębów

Gość yennnefer
Jakoś przed czterdziestką, 36 albo 7 chyba.

Gość a cóż to...
no 37 lat to fajny wiek:) faceci sa wtedy najlepsi:) Komiczne co TY na to haha-zgadzasz sie z moja opinia?:) A tak a propo to skoro ma 37 lat to nie dziw sie,ze ma dojrzalsze spojrzenie na zycie niz 22 latek np i bardziej wyostrzony,bardziej ciety i inteligentniejszy humor:) tego sie z wiekiem nabywa,ot co:)

Gość ankietka ...
Owszem komiczne to chyba najinteligentniejszy tutaj ... Co zarazem smutne ... :O

Gość yennnefer
No zaczynam mieć takie podejrzenia, że do 30stki samce nie rozwijają się emocjonalnie w ogóle. Z tym, że wolałabym rówieśnika. Strasznie to dobijające, że tacy 25-26 latkowie zrobią się "sensowni" i ogarnięci (a i to nie wszyscy pewnie), jak już będą mieć najlepsze czasy za sobą ;(

Gość fajny jest wirtulnie
ale ma kobiete i jest szczesliwy

Gość yennnefer
Ja go nie podrywam, do Warszawy mi daleko, ale generalnie facet pisze takie rzeczy, że przywraca wiarę we własną płeć, nie będąc przy tym ciepłokluchowatym. Choćby w tym przeklętym temacie o marwasku, między niepotrzebnymi złośliwościami, były takie rzeczy na temat tego, jak widzi dojrzały związek i miłość, że żyć się chce nie umierać. Z reszty wiadomo, że - nigdy nie zdradził żadnej kobiety, że gdyby jego pani była niepełnosprawna, nie zostawiłby jej, o ile nie zmieniłaby się psychicznie tak, żeby robić mu piekło... Ogólnie strasznie zdrowa postawa, nie egoistyczna i nie męczeńska. Skąd się takich bierze?

Gość yennnefer
we własną - czyli ze w jego, meska, nie moją, ani ja facetem nie jestem :D bo głupio wyszło jak napisałam :P

Gość ankietka ...
Fakt, to trochę dziwne, że nie wykorzystuje inaczej swojej inteligencji, tylko wysiaduje na damskim forum .... :O Ale wtedy byśmy nie miały ani jednego inteligentnego ... :O

spadajcie :P mam 34 lata - nie robic tu ze mnie starucha !! Ps i na nikogo sie nie kreuje...

" Fakt, to trochę dziwne, że nie wykorzystuje inaczej swojej inteligencji, tylko wysiaduje na damskim forum .... " dziewczynko - ja wlasnie to robie :D siedze sobie w pracy w ktorej jak na polskie warunki placa mi góre kasy a mam przynajmniej 2-3 godziny dzienie, zeby sie na necie pobawic :)

"Ja to swojego faceta bym przez okno wyrzucila gdyby, zamiast trawe skosic, cos konkretnego powyczyniac" dziewczynko - z domu to ja pisuje na kafe sporadycznie... mało sypiam, wiec czasem w nocy...

Gość Sabinkkkaa19lat
ja miałam faceta mineciarza wiec nawet komiczne mnie nei zaskoczy

Gość Sabinkkkaa19lat
Miałam już brunetów z ciemnymi oczami dobrze zbudowanych,miałam duzo starszych,ale zawsze wolnego no zdarzył sie zajęty ze miał dziewczyne i dzieci ale zawsze kawaler

Gość Sabinkkkaa19lat
facetów jest mnóstwo i ciagle czegos brakowało w jakims miałąm ze szkołą po studiach bez żadnej szkoły,palacza,magistra,ekonomiste do wyboru do koloru

Gość ankietka ...
komiczne - ja wiem, ale podejrzewam, że są mądrzejsze fora, gdzie można się jeszcze czegoś dowiedzieć ... 34 lata? heh fajny wiek ... :P

Gość tylko 1-dno oblicze -prawda
łoj komiczne , zaczyna sie lanserka. jak ty się kochasz ze swoja kobita . ona pod stołem a ty laptop i kafe czy na plecy jej kladziesz i heja. bo bez kafe usychasz? a może ta twoja babka siedzi tylko w megabajtach za ekranem?

Gość Sabinkkkaa19lat
Tylko niewiadomo czy komicze jeszcze sie ożeni,może zabierac czas swojej obecnej dziewczynie

Bo na pewno nie ma co robić tylko zabijać czas dziewczynom Co Wy się tak dzisisaj na chłopaków uwzięłyście?

\"komiczne - ja wiem, ale podejrzewam, że są mądrzejsze fora, gdzie można się jeszcze czegoś dowiedzieć ...\" ale nie mozna robic w zyciu tylko rzeczy mądrych, odpowiedzialnych badz pouczających

Gość Sabinkkkaa19lat
ej Ty bałamucie :)

Gość yennnefer
Jeszcze jednej rzeczy nie kminie: same siedzicie godzinami na kafe i to jest ok, natomiast jak robi to facet, to od razu nieudacznik i przegraniec? co wy, uwazacie sie za jakis gorszy gatunek, ktory moze zajmowac sie pierdolami, ale facetom to juz nie wypada? Ja nie uwazam zeby faceci byli jakkolwiek lepsi od nas, i w zwiazku z tym nie mogli siedziec na kafe :O