Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yennnefer

ale ja NAPRAWDE chce takiego faceta jak komiczne

Polecane posty

Pola w tej chwili nie emitują, no chyba że na AXN. Zresztą u nas opóźnienie na maksa, bo skończył sie sezon 4, a u nas leci 2 bodajże. Zassij z neta :classic_cool: (jak bedziesz chciała dam Ci linka:P Co widzimy w Housie? Mężczyznę:P

Gość yennnefer
Jest inteligentny, wredny, chamski, ma problemy ze sobą i ładne szkła kontaktowe. Też nie rozumiem kobiet, ale faktem jest, że na sporą część to działa - na mnie trochę też, ale hamuje swoje uwielbienie, zeby nie skonczyc z jakimś marwaskowym "pięknym umysłem" :D

Nefry, z netu nie zechce mi się ściagać, ja za leniwa na to jestem, ale jeżeli z czystym sumieniem polecasz to kupię sobie DVD :)

Nie ogladam tego serialu, widzialam kawalek i moze dlatego was nie rozumiem. Ale dobrze ze gusta sa rozne, w ten sposob jest ciekawiej :) I zupelnie nie wiem co to za Marwasek?

Gość marwasek to gwiazda
kafe, facet z tematu "marwasku byłeś jak anioł... a teraz tylko ból" czy cos takiego w każdym razie: nieodpowiedzialny gówniarz ktory nie chce sie wiazac i kocha "wolnosc", zrobił babce dziecko, zmył się, ciąza jest zagrożona i jest potrzebna jego krew, a ten skurwiel nie chce nawet tego zrobic zeby bylo smieszniej - jego była złego słowa nie powie na temat swojego kochanego marwaska :D

Gość mam jaja z betonu
głupie cipy, House jest codziennie o 20, od pon do czwartku na tvp2

betonowe jaja dzisiaj jest czwartek a serialu nie ma w programie TV wiec kto tu jest głupi?

Gość ech h
jak ja uwielbiam zwrot \"zrobił babce dziecko\" ;) ciekawe gdzie ona była jak jej to dziecko robił:D