Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkjhkjsdhgkjsgsjk

polecam ksiązke KOBIETY KTÓRE KOCHAJĄ ZA BARDZO

Polecane posty

Gość gkjhkjsdhgkjsgsjk

ŚWIETNA

Gość gkjhkjsdhgkjsgsjk
przeczytalam bo dostalam wiec sie dziele wiedza-mi sie spodobała i przydała

Gość Panienka Vitaminka
A ja polecam książkę: kobiety, które kochają praedziwie: in press:P

Gość nieeenieskooka22
a co tam jest napisane? opowiedz w paru zdaniach

Gość moncia86
a moge prosic o ta ksiazke na maila?z gory bardzo dzikeuje:) monica.m@wp.pl

Gość gkjhkjsdhgkjsgsjk
Z tej książki dowiesz się, jak rozpoznać związek destrukcyjny i uwolnić się z niego, by ocalić własną niepowtarzalną osobowość. Kobiety, które kochają za bardzo to doskonały poradnik dla kobiet zaangażowanych w destrukcyjne uczucia do niedojrzałych emocjonalnie mężczyzn to streszczenie z allegro bo łatwiej mi bylo skopiowac od kogos niz ujac to w swoich słowach

Gość moncia86
nie to o "koiety kochaja za bardzo"'poprosze:)

Gość Panienka Vitaminka
kobiety które kochają za bardzo to kobiety, które mimo tego, że widzą, że facet je nie kocha na siłę chcą byc z nim. A że on nie robi tego, co ona by chciała (ona nawet czuje złośc i nienawisc, za to że on ją po prostu nie kocha więc wkłada mu szpile: foch np a ja tu nie mam sie z kim wybawic. Albo ten facet lepszy albo jestes dziecinny itp bo nie chcesz mnie za zone:P typowe zachowanie a gdyby tak ci panowie kochali panie i panie ich takich zachowan by nie było. i tego kocham zabardzo. Choc miłoscia bym nie nazwała. te kobiety czują korzysc wiec sie trzymaja tych panow na sile:D

Gość to wlasnie jaaa
ja też chcę ;)) lucek-kumam@tlen.pl

Gość zapodam pytanie sobie
ktora ksiazke rozsyłacie?

Gość zapodam pytanie sobie
??

Gość tez poprosze
mara&kuba@tlen.pl

Gość tez poprosze
maratkuba@tlen.pl

ale ta ksiazka glownie bazuje na historiach alkoholikow, spodziwlaam sie czegos innego

Gość o zaborczosci jest

Gość niech ktoś wrzuci
na jakiś serwer, na wrzutę na przykład i da linka

Gość Grodm
takie poradniki sa niebezpieczne dla wiekszosci kobiet. Bo inteligentna kobieta wie, ze trzeba te porady brac z przymruzeniem oka, a wiekszosc stosuje je doslownie. Jesli jest podane, zeby olewac faceta, to jedna z druga mysli, ze jak bedzie niedostepna i przez 2 miesiace bedzie olewac faceta, to ten bedzie jeszcze bardziej zakochany i jeszcze bardziej bedzie sie staral. Ale czytajcie i stosujcie te porady, sobie robicie krzywde, nie facetom.

"Grodm takie poradniki sa niebezpieczne dla wiekszosci kobiet. Bo inteligentna kobieta wie, ze trzeba te porady brac z przymruzeniem oka, a wiekszosc stosuje je doslownie. Jesli jest podane, zeby olewac faceta, to jedna z druga mysli, ze jak bedzie niedostepna i przez 2 miesiace bedzie olewac faceta, to ten bedzie jeszcze bardziej zakochany i jeszcze bardziej bedzie sie staral. Ale czytajcie i stosujcie te porady, sobie robicie krzywde, nie facetom. " Oczywście:P.Ja po 2 miesiącach bym już postarał się o inną:P.

takie poradniki sa niebezpieczne dla wiekszosci kobiet. Może najpierw przeczytaj ksiązke a potem się wypowiadaj :) To nie jeste typowy poradnik, ksiązka ta to bardziej studium psychologiczne powstawania mechanizmu współuzależnienia i tkwienia w nim latami mimo upokorzeń i cierpień. Zreszta powiedz mi jak uznać za złe rady przesłanie tej ksiązki by kobiety nie pakowały sie w pseudo-związki ani nie wiązały z mężczyznami, którzy je biją czy piją, bo mysla one naiwnie ze dizeki miłosci \"ich naprawią\"??????!!!!!!!!! Ta ksiązka-jak już wspominałam-głownie przestawia psychologiczny mechanizm współuzależnienia, uciekania od własnych problemów w cudze, a nie głupie rady w stylu \"jak zdobyć faceta i zatrzytmać przy sobie\". Autorka kreśli wielu kobietom obraz prawdziwego związku a nie tego co przyzwyczailismy się uznawać za związke-gdzie jedna osoba cierpi bo \"w imię miłości się cierpi\" i potem tkwi w toksycznej relacji latami... Więc polecam każdemu, ale nie jakieś desperatce bedącej ciągle samotną,ale kobietom które ciągle pakują się w niezdrowe relacje z mężczyznami,nie mogą się uwolnić z toksycznego związku bo \"je coś trzyma\".Może własnie ta ksiązka im uświadomi że jednak nic nikogo nigdy na siłę nie trzyma przy drugim człowieku :) Polecam!!Powinni ją kazać czytać obowiązkowo w szkole ja jakimś wychowaniu do życia w rodzinie, może mniej by było patologii....

Gość rowniez polecam

Gość szkoda zenie mam
polecam ale ebooka nie mam :(

Gość zolza zołza
hehe-zołzy tez nie czytałam a jestem zolza