Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfkjsd

prooblem.

Polecane posty

Gość sdfkjsd

WYPAKOWAłAM WSZYSTKO ELEGANCKO I juz zaczela instalowac. doszlo do 24% i pokazal sie napis zebym wsadzila cd2... no jak ja mam wsadfzic cd2 jak ja mam to na kompie sciagniete... masakra... mam zgrac moze ten folder cd2 z kompa i wtedy wsadzic plyutke jak sie zacznie instalowac? czy jest jakis sposob na ominiecie tego?

Gość sdfkjsd
mila ktos tak? to jest gra sciagana z neta dlatego mam na kompie wszystkie foldery cd1, cd2, cd3. a ten glupi kreator instalatoe kaze mi wsadzic podczas instalacji cd2, no jak ja mu ja wsadze jesli ja mam ja na kompie :)

Gość idz do fryzjera
:o

Gość sdfkjsd
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! help!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdfkjsd
ta, help me!

Jeśli nie ma możliwości wskazania ścieżki do folderu, to masz 2 wyjścia: 1. powypalać na płytki 2. zrobić z tych folderów obrazy płyt na dysku i podmontować je w wirtualnym CD-ROMie ;)

Gość o tez jestem ciekawa
ales jej wytlumaczyl :D

1. Tym robisz obraz: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=2339&Folder2Iso+1.4 Prosty programik, ma tylko 1 okno. W pierwszym polu wskazujesz folder do spakowania, w drugim ścieżkę gdzie ma utworzyć plik i \"Generate iso\". I tak z każdym cd musisz zrobić. Proste? ;) 2. A dzięki temu: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1176&DAEMON+Tools+Lite+4.30.1 po instalacji pojawi się w kompie dodatkowy cd-rom - wirtualny. Program nie ma jako takiego okna, pokazuje się tylko ikonka w tray\'u (koło zegarka). I teraz jak podczas instalacji chce jakąś płytę, to klikasz prawym klawiszem na ikonę \"Daemon Tools\" koło zegarka i wybierasz z menu: Wirtualny CD/DVD-ROM ---> Urządzenie [z jakąś literą] ---> Zamontuj obraz ---> w oknie, jakie się pojawi, wskazujesz plik utworzonego wcześniej obrazu płyty, o który prosi instalator :p . o tez jestem ciekawa ---> teraz lepiej? :p

Gość dramat i masakra
ooby gra była zabezpieczona Starforcem:P