Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olagdańsk

Ciaża Czy Złudzenie? Co Myślicie wchodzić prosze

Polecane posty

Gość olagdańsk

Brałam tabletki anty po 15 dniach odstawiłam je bo bylo mi po nich niedobrze[tak mi powiedział ginkolog ze mam jej odstawić ] w tym czasie Kochałam się z chłopakiem doszło do samego końca 14,15,16.07 - 29.07 mialam dostac okreś gdzie dostałam plamienia brązowo-rózowego 17.07 czyli prawie o 2 tyg za wczesniej.liczyłam od tego palemienia i wypadaa mi @ 14.08 zrobiłam sobie dzisiaj test wyszła mi jedna kreska ... dodam że siuki trzymalam ok 3 h w słoiczku bo nie mialam kubeczka a nikt mi nie chciał skoczyc do apteki po test ... a wieć powinnam go powtorzyć gdy nie zjawi sie @ ??DODAM ŻE DZIŚ NIE DOSTAŁAM MIESIĄCZKI GDZIE MIAŁAM TERMIN

Gość olagdańsk
moze ktoś odpowiedziec

jeżeli test był wykonany więcej niż 14 dni od ostatniego stosunku to raczej dał prawidłowy wynik, dla pewności możesz zrobić badanie beta hcg

Gość olagdańsk
aha czyli nie mam co się łudzic ze bedzie dzidziuś :(( ?

Gość olagdańsk
to było tak że myślalam że dla mojego chłopaka to bedzie za wczesniej bo ja mam 20 lat od ma 23 ale gdy się zorientował to .. poprosił mnie bym odstawila i kochaliśmy się w dni płodne potem dostałam tego lekkiego paalamienia ..

Gość olagdańsk
może powinnam jeszcze powtórzyć test... bo miałam dziś dostać ale go nie widac :)