Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrzenka*

SOLARIUM...pytnia

Polecane posty

Gość jutrzenka*

nigdy nie bylam w solarium, nigdy w zyciu zawsze wolalam opalac sie nauralnie. No ale niestety teraz pracuje i nie mam czasu gdziekolwiek wyjechac aby sie opalic a balsamy brązujace są uciązliwew stosowaniu wiec chyba zostal mi solarium , niedlugo mam wesele i troh niezbyt zdrowo ta skora wygląda chodzi mi o odcin oczywiscie :/ mam bardzo jasna karnacje i chcialam sie zapytac na ile powinnam isc za 1,2 i 3 razem ?? i o ile stopniowo zwiekszac czas opalania?? oraz w jakich odstepach czasowych chodzic się opalac??? I mam jeszcze takie pytanie poniewaz biorę tabletki anty ale po opalaniu n azwyklym sloncu nigdy nie wyskakiwaly mi zadne plamy a czy komus po solarium zdarzylo sie?? dzieki za odpowiedzi ;)

Gość jutrzenka*
nikt nie doradi??:(

Gość kie ka
na początek 5min przy jasnej karnacji i na słabsze lampy , zobaczysz jak cie chwyci ,nastepny raz za 2-3 dni na 6-7 minut ,też sama ocenisz jak cie opala i tak co 3-4 dni zeby sie opalić a pozniej wystarczy raz na 1-2 tygodnie po 8-9 min zeby utrzymac efekt

Gość kie ka
co do tabletek i plam sie nie wypowiem bo nie biore wiec nie wiem ;)

Gość jutrzenka*
dziekuje ;)

Gość aksa
ja mogę leżeć 10 minut codziennie i nic mnie nie bierze,normalnie jak bym leżała obok;-)i tez ma m jasna karnacje, wręcz porcelanową

Gość abcdefghijklmmmm
Pani w solarium wszystko Ci powie ;) skieruje Cie na odpowiednie łóżko, na odpowiedni czas.

Gość jutrzenka*
jak mnie nie wezmie chociaz troszke to zwątpie....