Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grupa krwiiis

Czy znacie grupe krwi waszych dzieci?

Polecane posty

Gość grupa krwiiis

czy waszym dzieciom badali grupe krwi wszpitalu?pytam bo mojemu synkowi nie i to mnie dziwi...

wiecie jak to jest?ja pytalam pediatry. nie wszystkie szpitale wykonują badanie bo do pół roku życia dziecka może sie zmienić grupa krwi,wiec dopiero po pol roku mozna wykonac te badanie na wlasny koszt.

Gość moja mala
Mi wpisali w ksiazeczke dziecka AB Rh+,po mnie;) Ale ja tez slyszalam ze grupa krwi do pol roku moze sie zmienic.

Gość babeczka 30
Też nie wiem jaką ma.Ale na pewno 0 Rh+,lub 0 Rh- innej możliwości nie ma.

Gość jolka jolka *
moja mala tobie wpisali tekst grupa krwi matki............. wiec to jest Twoja grupa podana a nie dziecka

Gość moja mala
Nie wpisali mi grupa krwi dziecka;) Kiedys wpisywali w szpitalu kolejowym w Szczecinie le juz nie ma tam porodowki.A jak jest w innych naszych szpitalach to nie wiem.

Gość tez poprosze dżołana
ale jak to ci pisali w ksiazeczce? na podstawie badania?

włąsnie nie znam :( wczoraj patrzylam w ksiazeczce i nic tam nie wpisali. przy najblizszej wizycie u pediatry poprosze o skierowanie na oznaczenie grupy krwi.

lekarze gadaj o niby zmianie grupy krwi bo to drobie badanie i ja jak sobie wykonywałam w wieku 16 lat to mi tez lekarz powiedział ze do 18 roku zycia grupa krwi sie moze zmieniac :O paranoja jaką masz to już bedziesz miec krew wiem jaka ma grupe krwi Benio i wpisali w ksiażeczke i nikt głupot nie gadał

Gość a oto streszczenia
Mojej małej oznaczali po urodzeniu, może dlatego, że ja miałam Rh ujemne?...Ma 0-, po mnie.

hmm z tego co mi wiadomo grupa krwi nie moze sie zmienic. jak sie juz jakąs ma to przez cale zycie ma się ta samą.

a apropo wpisów do ksiazeczki to ja dopiero wczoraj przeczytalam co mi tam wpisali i otworzylam usta ze zdziwienia... wpisali mi ze rodzilam 6 godz i 30 minut a nie 14... wpisali ze mala byla karmiona naturalnie a byla sztucznie nanem wpisali ze zoltaczke dostalą w 2 dobie a dostala w 3 a najfajniesze ze napisali ze poród był z licznymi kaplikacjami dziecko dwa razy okrecone pepowiną i "poród z r ęką"... mi jakos nikt nie powiedział ze to liczne kąplikacje. mala 10 punktów dostala... nie wiem kto wypełnial tą karte ale chyba wpisywal to co tam chciał wpisac... :-/

ja też mam przy pati wpisany poród z rączką jako komplikacje a rafi był okręcony pępowiną, ale tego nie wpisali a punkty nie mają nic o tego, bo to stan dziecka po porodzie oceniają

dzieki :) bo go sama obcinałam, nienawidzi ścinać włosów i ryczy jak zarzynany prosiak :D spieszyłam się i zapomniałam mu tej grzywki wycieniować a potem jak zauważyłam, to już się nie dał namówić :D ale niedługo znowu ścinka to poprawię ;)