Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuyuy

Tak z ciekawości ?!

Polecane posty

Gość yuyuy

Czesc , mam takie pytanie dosyc głupie w zasadzie bo wydaje mi sie ze wszystko jest okej ale skoro juz tutaj jestem wiec napisze. A wiec sytuacja wygladala nastepujaco do wytrysku nie doszlo na palcu mozliwe w co wątpie mialem moze jakies sladowe ilosci preejakulatu pozniej palec znalazl sie przez moment co nie ma znaczenia przez ile w jej pochowie typowa chwilowa palcówka , było to dwa dni temu , laska dzisiaj dostała okres wszystko jest okej ? Pozdro

Gość polkiopolo
taaa

Jak sie nie znasz to nie baw się w takie rzeczy. Najlepsze jest to że wszyscy piszą o tym samym że sie boją itd. A tu trzeba było się zabezpieczać a nie głupie pytania zadawać.... A co do twojego pytania: to nie jest w ciąży

Aleksandra Polka przestańcie już z tym nie bierz się jak nie znasz. Darujcie sobie takie komentarze - czy Wy na prawdę myślicie, że ktoś posłucha kogoś z forum? Sorry poza tym jak Ty się chcesz zabezpieczać podczas "palcówki" może chłopak ma prezerwatywę na palec ubrać ? :O Wiesz jest coś takiego jak chwila uniesienia i nie zawsze się myśli wtedy głową. Ma okres - wszystko jest ok.