Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serii

Co o tym myslec?

Polecane posty

Gość Serii

Nabawiłam sie kompleksow przez mojego chlopaka. Jestesmy razem ponad osiem lat i od jakiegos czasu przeszkadza mu, ze jestem wysoka, ze mam maly biust, ze wogole jakas taka malo dziewczeca. Wszystkie inne dziewczyny sa ok, kolezanki z pracy, panie z portali randkowych..tylko ja nie. A mimo to jest chorobliwie zazdrosny..

Gość złośliwy samiec
:-( współczuję zmień faceta :classic_cool:

Gość beatrycze reaktywacja
A ktora kobieta po 8 latach bycia razem moze byc atrakcyjna?No ,zadna...A czemu jest zazdrosny? Bo sie do Ciebie przyzwyczail...proste i jasne.

Gość znajdź nowego faceta bo
wygląda na to, że ne pasujecie do siebie. On Cię rani, co dla niektórych facetów jest na porządku dziennym, ale nie wszyscy są tacy ( nawet po 8 latach). Gdybyś miała inny charakter, to może takie jego gadki spływałyby po tobie, ale najwyraźniej nie jest Ci wszystko jedno... Lekarstwo: zmień faceta, bo on się nie zmieni. Piszesz, że jest zazdrosny...hmmm, może to syndrom psa ogrodnika: sam nie weźmie i innemu nie da :) ... może sam ma kompleksy, ale nie tędy droga... i w końcu zakladając, że ma kompleksy i że Ci gada pierdoły, bo sam ze sobą jest nieszczęśliwy, to w sumie pokazuje tylko kolejna cechę: chce za wszelką cenę leczyć swoje ego Twoim kosztem :/ ... Moja rada: czas na zmiany:) Pozdrawiam