Gość a masz kase na laptopa Napisano Sierpień 15, 2008 moja siorka tak sie wkurzyla ze n ie ma GG ze sprzata całą chate przynajmniej jeden porzytek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vaioletta 0 Napisano Sierpień 15, 2008 no, nonawet nie wiesz jak to denerwoje :P haha a inni sie wysrac nie moga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w związku z tym Napisano Sierpień 15, 2008 problemy tego świata przerażają mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vaioletta 0 Napisano Sierpień 15, 2008 wyjebalo mi jakies uczulenie :O kurwa mac !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w związku z tym Napisano Sierpień 15, 2008 ja mam jeden wielki problem, taki, że nie mam problemów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w związku z tym Napisano Sierpień 15, 2008 oprócz gg oczywiście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vaioletta 0 Napisano Sierpień 15, 2008 co za narod haha tylko polacy maja takie problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yooo Napisano Sierpień 15, 2008 moim dzisiejszym problemem oprocz braku gg jest fakt,ze mi w nogi z imno,a nie chce mi sie tylka ruszac zeby spodnie dluzsze wlozyc...leń w dupie:\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz kase na laptopa Napisano Sierpień 15, 2008 jedzie z tym mopem ostro a ja siedze i dalej sie mecze z gg i szukam w niecie cos o ludziach z wschodniej polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ****la luna**** Napisano Sierpień 15, 2008 No kurwa nie działa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w związku z tym Napisano Sierpień 15, 2008 jezuuuu......znowu o wschodzie!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w związku z tym Napisano Sierpień 15, 2008 czy jest tu ktoś z centralnej Polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yooo Napisano Sierpień 15, 2008 czlowiek ze wschodniej Poslki-taki jak kazdy inny,po drzewch nie chodzi.ogólnie to tu nawet spoko,swojsko ze tak powiem i duzo lasów,jest gdzie sie poseksic jak starzy w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Las-Frutas 0 Napisano Sierpień 15, 2008 ja jestem z centralnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blblblblblblb 0 Napisano Sierpień 15, 2008 hm moim problemem na dzis jest brak pamieci z wczorajszego dnia wyslalam 2 smsy koledze nie wiem co wyslalam a on mi nie chce powiedziec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vaioletta 0 Napisano Sierpień 15, 2008 tez bym se mogla posprzatc ale mi sie kurwa nie chce, a hloak ma przyjsc :P hahaha a tu taki balagan , no ale w sumie to zroblabym piekny gest dla mojego pokoju , bo juz od tygodnia w nim sprzatam a terqaz taki nudny dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w związku z tym Napisano Sierpień 15, 2008 mam nadzieję, że nie interesuje cię bieda wschodnich regionów Polski?:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz kase na laptopa Napisano Sierpień 15, 2008 to smigaj smigaj na mopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łobożesztymój 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Dzisiaj jest święto, więc gg nie działa. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blblblblblblb 0 Napisano Sierpień 15, 2008 ja jestem z poludniowej polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yooo Napisano Sierpień 15, 2008 a moj ojciec mi ostatnio zostawil na telewizorze palcem pisana o tresci "BRUD" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w związku z tym Napisano Sierpień 15, 2008 Trzeba było nie pić tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Las-Frutas 0 Napisano Sierpień 15, 2008 mnie interesuje dlaczego GG nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blblblblblblb 0 Napisano Sierpień 15, 2008 madry polak po szkodzie.... trzeba bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yooo Napisano Sierpień 15, 2008 ja jestem ze wschdniej Polski,z najbardziej wschdniego miejsca na wschodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vanilinka 0 Napisano Sierpień 15, 2008 GG zawsze wybiera sobie nieodpowiednią chwile kiedy ma paść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w związku z tym Napisano Sierpień 15, 2008 a ja jestem z Łodzi i jest mi z tym dobrze, chociaż miescina nieciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schab wieprzowy z kością 0 Napisano Sierpień 15, 2008 GG to szajs. Ja mam Tlena i wszystko dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blblblblblblb 0 Napisano Sierpień 15, 2008 a co to za miejsce najbardzioej na wschodzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vaioletta 0 Napisano Sierpień 15, 2008 dobra to ja sobie opitole golabka, a potem w koncu posprzata, :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach