Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 straszna zolza

Szwedy

Polecane posty

Go艣膰 straszna zolza
hehe nawet widzia艂am na zeberce podaj偶e bielizne zrobion膮 pod styl lat 80 -tych. :) te偶 mi sie to podoba :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 straszna zolza
a mam pytanie jeszcze Co my艣licie o ogrodniczkach ? czy s膮 modne? W sklepach jeszcze sa ale nie wiem..

Udost臋pnij ten post

Mnie sie podoba艂 styl 80's. A co do ogrodniczek..Powracaj膮ce tendencje lat 60, 70, 80 i 90 przynosz膮 na nowo widziane w艂a艣nie OGRODNICZKI, kr贸tkie sp贸dnice, obcis艂e topiki i golfy, d艂ugie botki, er臋 Flower Power, d艂ugie szaliki, kapelusiki, czapeczki, berety, kuse marynarki, warstwy, mini sp贸dnice, szorty, legginsy, bermudy, motywy graficzne tych lat, o艂贸wkowe obcis艂e sp贸dnice. Obszerne we艂niane swetry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemu glupio
? dlatego, 偶e wszystkie chodz膮 w rurkach i balerinkach niczym kopie jedna drugiej? zakladaj szwedy p贸ki jeszcze nie wida膰 ich wszedzie tak jak rurek. :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straszna zolza
wiem wiem ju偶 mnie dziewczyny wcze艣niej przekona艂y:) hehe ale dzieki za rad臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straszna zolza
A gdzie mog臋 kupi膰 fioletowe rajtki?? w zwyk艂ym sklepie z tymi wszystkimi(rajtkami, po艅czochami) czy np w jakim艣 sklepie odzie偶owym ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia psotusia
witajcie, ja wczoraj kupilam szwedy jeansowe w sklepie promod, ciemne z jasnymi wytarciami z przodu takki niby kancik przeszyty, i wysokimi mankietami(niewiem czy dobrze t nazwalam ale na dole maja takie szerokie podwiniecie) a wiec sama sie nad nimi zastanawiam, niewiem co mnie potytlalo je kupic uwazam ze nie wygladam w nich dobrze jestem szczypla wysoka mam dlugie nogi, ale jakos czuje sie wtych spodniach nieciekawie, jakby niezgrabnie...nie sa to niskie biodrowki, pprostu biodrowki ale takie wyzsze, nie takie co widac gaciory cale...spodnie sa piekne, jak tak na nie patrze ale jak je wloze to juz wiem ze beda lezec w szafie i tylko raz na jakis czas dla odmiany od prostych noigawek je wloze, co myslicie zwrocic czy zostawic? moze ja poprostu nie jestem przyzwyczajona, jakies 5 lat temu tez mialam szwedy jasne...ale byly czadowe, mialam wtedy z 16 lat hehe, tyle ze tamte byly strasznie szerokie i niezgrabne, ale sie chodzilo:) prosze doradzcie...moze lepiej poprostu kupic sobie jakies dzwony bardziej dopasowane w udach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprzedajj
Sprzedaj mi za p贸艂 ceny :) ja w nich bede chodzi膰, bo to wygl膮da suuuuper

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia psotusia
170zl :) tyle kosztowaly, kurde za ta cene to chyba dostane dwie jakies ciekawe rzeczy, tak naprawde kupilam wiele juz tanszych w zyciu rzeczy z ktorymi d tej pory nie potrafie sie rozstac bo sa fantastyczne...a tak mam jedne spodnie na ktore ylko spogladam z dystansem, tak naprawde sa slczne jak tak na nie patrze ale na mnie to juz mi sie cos nie widzi, nawet niewiem do czego mam je nosic, kiedys to wiedzialam poprostu wrzucilo sie jakas bluze lub katane, sportowe buty i sie szlo ale teraz to nie zabardzo mi pasuje taki styl, sama niewiem co mnie potytlalo ze je kupilam, na szczascie w sklepach promod mozna do 30 dni zwrocic lub zamienic towar:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia pysiunia
eee chyba pojade je zwrocic jutro, nie bede w nich smigac, nie jestem przekonana co do nich choc sameobi sa naprawde sliczne, kroj niepowtarzalny, jeans taki porzadny ale cos mi nie leza:( tak jakos bede zalowac ale wydaje mi sie ze beda w szafie lezec:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia psotusia
eee chyba pojade je zwrocic jutro, nie bede w nich smigac, nie jestem przekonana co do nich choc sameobi sa naprawde sliczne, kroj niepowtarzalny, jeans taki porzadny ale cos mi nie leza tak jakos bede zalowac ale wydaje mi sie ze beda w szafie lezec sory blad w nicku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gingeer
no nie wiem... ja bym sie na szwedy chyba mimo wszystko nie zdecydowa艂a.. niby modne, niby co艣 innego ale jak dziewczyna jest szczup艂a, zgrabna to zdaje mi si臋 偶e szkoda ukrywa膰 tego pod takimi wielgachnymi nogawami :P takie jakies "niezgrabne" te spodnie :O moim zdaniem je艣li nie rurki, to klasyczne proste nogawki powinny by膰 nadal na podium ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂asnie zakochalam sie
w szwedach. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia psotusia
a ja wlasnie moje szwedy zwroclam w promod, z bolem wielkim bo sa naprawde sliczne ale na mnie nie lezaly korzystnie:( ale byly naprawde oryginalne, taki ciemny jeans przecierany, na wieszaku od razu rzucaly sie w oczy, tylko lezaly jakos tak niezgrabnie, troszke jakbym miala krzywe nogi kiedy to mj atut bo mam dlugie i zgrabne. ehhh ale 170 zeta nie moze lezec w szfie, a tak kupi sobie je jakas dziewczyna ktora bedzie w nich ladnie wygladac i bedzie w nich chodzic:( ehhh przywiazuje sie do ciuchow:(

Udost臋pnij ten post

A ja ju偶 by艂am w szwedach i oczywi艣cie sie troch臋 gapili ale o to chodzi niech sie gapi膮 .. Je偶eli mi sie podoba to czemu nie?! Szwedy wchodz膮 dopiero do nas a za granic膮 ju偶 d艂ugo s膮.. masakra jacy jeste艣my op贸藕nieni

Udost臋pnij ten post

Jak zgubi艂am ciuch to my艣la艂am 偶e sie pop艂acze hehe te偶 sie przywi膮zuje a to by艂o naprawde fajne ubranie :O szkoda .. ale c贸偶 trudno sie m贸wi.. aha i jeszcze podkre艣le 偶e w moim mniejszym mie艣cie nikt a przynajmniej nikogo w tym nie widzia艂am :O wi臋c sie wyr贸偶nia艂am :) szkoda.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia psotusia
zolzuniu ja to w gruncie rzeczy potrfaie przywiazac sie do wszystkiego, ale do ciuszkw to strasznie wkoncu sa czescia nas, bez nich nie ruszamy sie nigdy zawsze cos na sobie mamy tak wiec sama widzisz, dlatego z wielkim bolem moje szwedy szlam zwrocic moze jakby byly troche tansze przebolalabym to ze jakos nieciekawie leza no ale....:(

Udost臋pnij ten post

nie mam tego ubranie juz gdzie艣 z rok a dalej my艣le ze znajde :) nie wiem mo偶e wyparowa艂o bo zgubi膰 sama to raczej nie zgubi艂am :O ukra艣膰 ten nie to nie wiem ju偶 sama a ca艂y dom przeszuka艂am he chodzi i ka偶demu truje 偶eby szuka艂 to mo偶e sie znajdzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia psotusia
ehhh ipostanowilam kupic troszke tansze szwedo-dzwony bo niewiem jak to nazwac, jeansowe...kroj taki jakby dzwony lecz poszerzane troszke wyzej ale zgrabniejsze od szwedow i z wywijanymi szeroko nogawkami, co mi sie bardzo podoba w jeansach:) i szeeeerokie na dole...takie spodnie beda modne tej jesieni oraz imy, wiec nie moglam kupic rurek:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milusia psotusia
i znow kolejna para gaci hehe:) a ja tylko noga szafe dopycham tyle tych szmatek, do wszystkiego jestem przywiazana a i tak nie mam okazji wszystkiego zalozyc:) ehhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiki6
amnie sie podobaj szeroke spodnie rurki zreszta tez mam jestem wysoka mam 170 szczupla i dobrze wygldam w kazdym fasonie spodni a w takich szerokich czuje soe swietnmie mialam kiedys takie ale teraz juz sie zniszczyluy i wyldadowaly w smietniku patrzylam w sklepach ale u nas jeszcze ich nie ma gdzie mozna kupic jakies fajne spodnie t z szerokimi nogawkami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Austeria
te偶 my艣la艂am nad kupnem ciemnych, jeansowych szwed贸w ;] tylko nie wiem czy do mojej figury (brzuszek, du偶e uda, szerokie biodra) jest to dobry fason... co Wy o tym s膮dzicie ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hggjhhk
ja tez mam szerokie biodra i dosyc spore uda i ostatnio w sklepie przymierzalam i moim zdaniem wygladalam super tylko ze ja raczej wole biodrowki (nie za ciasne oczywiscie) no i dluzsze nogawki do wysokich but贸w moim zdaniem dobrze sie wyglada jak w udach sa raczej dopasowane na samej gorze i juz taka dlugosc dalej zostaje

Udost臋pnij ten post