Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggggggggggggggg

Dodatki + makijaż - proszę o pomoc.

Polecane posty

Wiem że to nie do końca te forum (ale na innym mi nie odp) a tu zawsze mogłam liczyć na Waszą pomoc. Sprawa jest następująca. Będę miała taką sukienkę (z dodatkiem żółtego) http://allegro.pl/item415095167_415095167.html jakie powinnam mieć dodatki ???? Tzn chodzi mi konkretnie o biżuterie. Wolałabym nie ubierać srebra czy złota lecz sztuczną z dodatkiem kolorów.Zawsze mi się podobał kolor czerwony czy on nie będzie się gryzł z tym żółtym?? czy może już lepiej wybrać żółty ???? A może jakiś zupełnie inny kolor??? Kolejna sprawa to jaki dobrać kolor pomadki i cieni? z góry dziękuje za wskazówki.

Może ktoś jeszcze się wypowie???

Do tej sukienki, bardzo pięknej zresztą :) pasowałaby biżuteria w kolorze żółtym, białym, czarnym. Czerwona moim zdaniem nie byłaby najlepsza. A co do koloru cieni, ja wybrałabym jasne kolory takie, które pasowałyby do sukienki, czyli nie np. niebieskie, ale np. delikatne beże. Złoty cień również byłby dobry. Cienie dobierz tylko do koloru Twojej cery - zimny kolor cery - zimne odcienie cieni, ciepły kolor cery - ciepłe kolory. Może byc też kreska na górnej powiece i wytuszowane rzęsy. A jeśli chodzi o pomadkę to w przypadku jeśli masz mocniej umalowane oczy to lepiej zrezygnowac z pomadek na rzecz transparentnego błyszczyka. To jest makijaż dzienny, więc będzie subtelny, podkreślający urodę.

margrit3 dziękuje 🌼 właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam,konkretnej :D