Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda2525

Megalit

Polecane posty

Gość Gość megalitu
Byłem i szczerze nie polecam. Poniżej moje spostrzeżenia: Osługa zasługuje na 6 - w nierobstwie, (śmieci na stołach, bałagan) zupełny brak profesionalizmu. Bawić można się do kiedy goście mają ochote pod warunkiem że obsługa też tak chce inaczej są w stanie namawiać zespół żeby skończył wcześniej grać. Jeżeli zechcesz napić się kawy lub zjeść ciastko lepiej przynieś to lepiej sobie sam obsługa na pewno nie pomoże - chyba że dopłacisz jej ekstra. Chcąc iść do ubikcji lepiej zabież GPS bo możesz zabłądzić. Nie zapomnij, że za impreze musisz zapłacić do 18 (co wcale mnie nie dziwi bo póżniej nikt by za taką kaszane nie zapłacił). Ogólnie LOKAL POLECAM - żeby go jak największym łukiem omijać. Uwaga na myszy

Gość to dziwne
bo ja słyszałam bardzo pochlebne opinie, o tym lokalu. znajoma była tam w maju na weselu i nie narzekała. Jedzenie dobre, ładna sala.

Bo przeważnie na takie tematy wchodzi konkurencja, i jest krytyka, wiadomo o co chodzi. Knajpa w której ja miałam wesele, tez była krytykowana na różnych forach, a wszystko okazało się być OK;)

Gość Alicja - też tam byłam
Ja również miałam okazję byc na weselu w \\\"restauracji Megalit\\\" i zgadzam się z opinią \\\"gościa Megalitu\\\". To co tam zastałam jest wręcz niedopusczalne w dzisiejszych czasach: - młoda, niedoświadczona obsługa - brud na stołach - talerze nie ciekawe - obskurne pokoje dla gości - jedzenie takie sobie - o herbatę musicie prosic - kawy parzonej nie dostaniecie - za kawałkiem tortu trzeba stac w kolejce - nikt z obsługi nie zapyta czy cos podac - inne Szczerze odradzam.

Jeszcze jedno. Czy to nie dziwne, że pojawiły się po opini "gościa Megalitu" 2 pozytywne opinie (w tak krótkim odstępie).

Heh, jak łatwo rozpoznać forumowo - marketingową dziewicę :P Niezorientowana Alicjo - Laura jest tu od hoho i ma swoją renomę, dziwne są co najwyżej komentarze no name`owych pomarańczy ;) ..sam temat mnie ani ziębi, ani parzy, nie byłam i pewnie nie będę, ale te zagrywy \"marketingowe\", hue hue, zawsze mnie śmieszą :classic_cool:

Witaj Lauro Ja tam byłam i pisze co widziałam. A czy Ty w to wierzysz, czy nie, to mnie nic nie obchodzi.

OMIJAJCIE TEN LOKAL Z DALEKA. Niestey miałam nieprzyjemość zamówić ten lokal na moje przyjęcie weselne w 2009 roku - 2 dni. Właściciel jest niesłowny, przy podpisywaniu umowy obiecywał rzeczy z których się nie wywiązał. Odgrzewane jedzenie z pierwszego dnia podane na poprawinach (wszystko miało być świeże), miały być podane dodatkowe przekąski. Liczba miejsc noclegowych w pokojach została zawyżona przez właściciela, musieliśmy załatwić dodatkowy materac i załatwić inne lokum dla kilku gości (właściciel podał zawyżoną liczbę dostępnych miejsc, po czym chciał położyć gości na materacach na korytarzu!!!!! (oczywiście w tej samej cenie co pozostali goście bo przecież oni także będą korzystać z łazienki!!!!) Właściciel w 1 dzień ok 3 godz. krzyczał, delikatnie mówiąc, na orkiestrę żeby kończyli (o czym dowiedziałam się od gości po weselu), przy podpisywaniu umowy nie było żadnego info, że 1 dzień do godz 3. Ogólnie mase niedoróbek typu brak światła (żarówek) w kinkietach w łazience nowożeńców, popsute jakuzzy.Niechlujny wygląd właściciela straszył gości. Nie polecam, mam jeszcze b.dużo negatywnych uwag. NIE POLECAM. Ogród zaniedbany i brudny. Wesele było w 2009, ostatnio rozmawiała z koleżanką która była niedawno - 2011 na przyjęciu weselnym. Nic się nie zmieniło. "Klimatyzacja została wyłączona ponieważ goście wychodzą na zewnątrz", właściciel cały czas obserwuje gości, jest obecny na połowie ujęć na płycie weselnej.

Gość Paulina i Dawid
Ci co wypisują negatywne opinie na temat MEGALITU W GODOWIE to czyste debile którzy wcale chyba nie byli na weselu tam. A jak już byli to młodzi pewnie oszczędzali na czym się da stare przysłowie : "DASZ POZNASZ NIE DASZ TEŻ POZNASZ " i wielce oczekują złotych klamek i nie wiadomo ile jedzenia.!!!! My możemy się wypowiedzieć bo świeżo jesteśmy po ślubie i nasze przyjęcie było właśnie w Tym lokalu w pażdzierniku tego roku 2011 :) Jesteśmy jak i my jak i nasi wszyscy goście zadowoleni i nawet kuzyn zamówił już tam wesele na 2013 rok co był bardzo miło zaskoczony.\ Sala ładna duża bardzo czysta i śliczny wystrój jedzenie bardzo dobre świeże i bardzo dużo wiejski stół bajeczny ! Właściciele bardzo mili i wszystko było zapięte na ostatni gózik. Obsługa bardzo miła. Jedzenie cały czas donoszono,zespoł grał do której chcieliśmy a nie tak jak się wypowiadają inni i oczerniają ten lokal a sami nie wiedzą jak tam faktycznie jest :) Zadnych zakazów jak w innych lokalach !!! my jesteśmy z wesela bardzo zadowoleni i bardzo dziękujemy. Jak dożyjemy MEGALIT bedzie istniał to zrobimy uroczystość 25 lat po weseleu w MEGALICIE :)

Gość oddany pracownik
Witam, jako długoletni pracownik bardzo polecam lokal. Szefostwo jest zaradne i dokładne. Lokal piękny, czysty, zadbany. My, jako pracownicy staramy się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki, aby zadowolić klientów i pracodawców. Tylko jesteśmy za MAŁO DOCENIANI jeżeli chodzi o wynagrodzenie. Ale liczymy na podwyższenie zarobków. Ogólnie lokal godny polecenia.

Gość Hania K
Łapie sie za głowę czytając te bzdury. Miałam tam własne wesele w 2010 roku i byłam zachwycona! Fantastyczne jedzenie, którego nie da sie wprost przejesc tak jest go dużo, do łazienki jeśli ktoś ma problem trafić do łazienki, to może czas odstawic na stół flaszke wódki, bo głowa za słaba. Łazienki czysciutkie i przy sali więc nie wiem o co chodzi. Za wesele płaciło sie nad ranem nie do 18. Mało tego, miałam mnóstwo osób na weselu z podkarpacia, które nigdy nie były na typowym śląskim weselu i wspominają je do tej pory jako najlepsze w rodzinie.... Acha i wszyscy,spali w pokojach goscinnych. Myszy nikt nie widział.. ani białych ani szarych... Restauracja broni się sama bylam tam też pozniej jako gość i bawiłam się wspaniale. Gorąco polecam!