Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaa

ile partnerek mieli wasi faceci

Polecane posty

Gość Jak zwykle fajny temat
Jak zwykle fajny temat :D . Ja jakbym się dowiedział że moja miała więcej facetów przede mną, niż ja kobiet prze nią, to pewnie zacząłbym nadrabiać zaległości. Oczywiście w tajemnicy przed nią, żeby nie ranić jej uczuć.

Gość prawiczek i kropka
poza tym bym sie malo mesko czul przy dziewczynie, ktora miala wielu partnerow. ona taka po przejsciach, a ja taki niewinnny. tak, obawiam sie zakochania w takiej kobiecie, dlatego moze unikam nieco dziewczyn, bo boje sie, ze zabujam sie w takiej co wiele juz z facetami zrobila, bo ja jestem kochliwy, szybko sie zakochuje (ale tylko platonicznie, nie mowie tego dziewczynom, bo sie wstydze) i nie daj boze bym sie oswiadczyl i potem skonczyl jako pan mezus, dla ktorego zona to pierwsza i jedyna partnerka, mimo, ze sama wczesniej niezle z mezczyznami szalala

Ja jeszcze lepsze są takie, które miały facetów w łóżku, a z tym jedynym chcą czekać do ślubu :D .

Nie ważne jak brzmi ważne co znaczy :)

-Mamo! Mam zaleglosci! -W matmie? -Nie, w spaniu z dziewczynami! -Ale uda Ci sie nadrobic przed matura synku??? -Chyba tak dzis na noc przyjda do mnie dwie kolezanki, dobrze? -Jasne! Nie mozesz miec zaleglosci!

Gość kawaler do wzięcia
Ja jak słyszę że dziewczyna poszła już do łóżka z innym facetem, to po prostu ją zostawiam i szukam innej.

Gość kawaler do wzięcia
Na pewno nie z głodu :P . Mieliśmy walecznych rycerzy :D .

Gość kawaler do wzięcia
I z tego rajcowania rodził się nowy pokarm ?

łóżkowych ja 0 on 0 zaczęliśmy być razem ja mając lat prawie 15 on prawie 17 razem jesteśmy ponad 7 lat. Teraz jesteśmy małżeństwem i mamy już dziecko.

Moze jestem z innej planety, ale wazne jest dla mnie z KIM jestem (bo jestem singlem :P ), a nie ilu partnerow miala kobieta. W zyciu popelnia sie bledy, niestety. 🖐️

Gość ohkotyhoy
Moj mial 25 partnerek w lozku. ja bylam 26.....z 27 sie ozenil i jest happy:(:(:(:(

Gość prawiczek i kropka
na liczbe partnerow kobiety nie patrza tak faceci, co sami juz swoje przeszli i wiele kobiet mieli

Gość prawiczek i kropka
wy kobiety latacie za babiarzami, liczycie, ze dla was sie zmienia, a potem placzecie przez nich