Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezatka z Warszawy

Sa tu kobiety ktorych mezowie wychowuja nie swoje dzieci ?

Polecane posty

Gość Mezatka z Warszawy

Od dawna jestem mezatka. Posiadamy dwojke potomstwa z mezem. Dzieci w wieku 8 i 11 lat. Tworzymy zgrana i kochajaca sie rodzine. Maz jest cudownym ojcem dla dzieci. Nie wie jednak ze nasze dzieci nie sa biolognicznie jego. Pochodza od dwoch roznych mezczyzn, od niego nie. na 98 procent tak jest. Nigdy nic sie nie domyslal, wszystko nam sie uklada dobrze. On jest lebskim facetem, potrafi zapewnic mi i dziecia dobre zycie. Nie jest jednak przystojny, dlatego moze dzieci nie sa jego. Chcialam miec zdrowe, ladne dzieci i moze dlatego zdecydowalam sie na cos takiego. Nie myslalam nad tym zawiele, raczej moze to bylo kwestia przypadku. Jestem jednak zadowolona ze tak zrobilam, mam piekne, silne i zdrowe dzieci. Poznam chetnie osoby takie jak ja, wiem ze pewnie jest ich troche.

jesteś najzwyklejszą szmatą skoro to zrobiłaś. poczekaj on się w końcu dowie-np.jak bedzie potrzeba krew Twoim dziecia i nie chcialabym być w twojej skórze. Przez takie jak Ty faceci jak ognia unikają dzieci(nie wszyscy)-teraz już wiem dlaczego

Gość no jasne
:ozajebalbym jak psa

Gość kubeł
Zdradziłam z premedytacją, bo chciałam mieć ładne dzieci, a mój mąż jest brzydki! Boże, u Ciebie coś z głową nie tak. Jesteś zwykłą puszczalską i próbujesz do tego dopisać ideologię.

Gość prowokacja ci nie wyszła

Gość kur...pisze sie dzieciOM

Gość rthz nl
To wygląda jak dobrze przemyślana prowokacja... aż trudno uwierzyć, że takie kurestwo mogłoby być na tej ziemi...ale w dzisiejszych czasach nic już nie dziwi.

Gość Mezatka z Warszawy
Nie krytykujcie. To jest oplacalne. Mam zdrowe i sliczne potomstwo. Kochajacego meze i rodzine. On kocha dzieci i zapewnia nam zycie na poziomie. Dzieci sa szczesliwe, on i ja tez. Jego dzieci biologiczne mogyby nie byc tak zdrowe. Jest okropnym uczuleniowcem, ma nadcisnienie, wade genetyczna i jest malo atrakcyjny. Ja pogodzilam wszystko, mam odpowiedzialenego meza i ojca dla moich dzieci. Mam rowniez zdrowe i pelne energi dzieci. Sa sliczne i za nic nie postapilabym inaczej. Wybralam najlepsze rozwiazanie.

Gość to prowokacjaaa
teraz to juz jest jasne:)

Gość prowokacja ci nie wyszła
nie krytykujemy :P Po prostu ci nie wyszła :D

Gość zapewne prowokacja
ale niestety calkiem realna:o

Gość zapewne prowokacja
po kobietach mozna spodziewac sie wszystkiego:(

Gość Mezatka z Warszawy
Dobrze zrobilam, nie czuje ze cos spieprzylam. Interesuje mnie poznac tutaj kobiete ktora jest podobna. Ktora ma tez dziecko z innym niz swoj maz.