Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja

Olimpiada

Polecane posty

Gość no ja

witam wszystkich zdegustowanych kibicow:pilki noznej,jak rowniez obecnych naszych ,,lekkoatletow,,-pozal sie Boze. Wpadl mi do glowy taki pomysl,coby Ci sportowcy,ktorzy reprezentuja nasz kraj,zamiast ,super zarobkow,witaminek ,wczasow itd,czesciowo za nasze pieniadze,a moze i nawet glownie (nie wiem dokladnie jak to jest)zostali obciazeni kosztami pobytu na mistrzostwach,zero jakichkolwiek wyplat...moze to takie bardzo komunistyczne to co teraz napisalam,ale ludzie!!!!!!!!! ,tyle obiecanek,tyle gadania ,jak to dobrze sa przygotowani nasi sportowcy,a tu tylko wstyd...przeciez my placimy podatki,jezeli ktos nie czuje sie na silach zeby walczyc o medale ,to niech sie nie blazni!!!!a przy okazji nas polakow.Jest wielu mlodych utalentowanych ludzi,ale niestety oni nie maja tzw ,,plecow,,...moje haslo na dzis brzmi: niech sportowcy placa za wczysy w Pekinie!!!!!!!!!!!!!!

Gość bla bla bla blaaaaa
😴

Gość no ja
bla bla bla blaaaaa,wiem ze nudne,bo mnie to tez nudzi,ale popisac sobie moge??;-) tyle mojego ,bo i tak nic z tym nie zrobie,przeciez do kaczki nie napisze??? :-)

Gość najglupsze haslo dnia
:o

Gość tak tak wczasy
co jak co ale już wolę żeby moje podatki szły na sportowców niż np. na budżetówkę.

"przeciez my placimy podatki" :D :D :D zobacz ile tych podatków dostają :o gdyby nie sponsorzy to by pociągiem z węglem do chin jechali :o

Gość i zamiast firmowych ubran
mieliby chińskie podróbki. :classic_cool:

Gość no ja
no to widze ze polacy ciesze sie ze ich ,,reprezentanci,,tak dzielnie trwaja w tym pekinie!!!!!!!!!!1jestescie do bani!!!!!!!!