Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka_lala

perwersyjny seks

Polecane posty

tak, seks z przekleństwami, the best. wprost kocham jak moja partnerka krzyczy: "ruchaj mnie w tyłek, słyszysz?! rżnij mnie w tyłek, pierdol mnie tam..."

:)) podyskotuwala sobie dziwka z alfonsem ... deszcze leje ... burza i pewnie klientow nie macie co ?

Gość jak myslicie kazdy facet
lubi jak jego kobieta krzyczy "rżnij mnie"???? Ja mam zawsze ochote tak krzyczec ,ale sie powtrzymuje,bo boje sie reakcji mojego lubego hehe;) Chociaz On czasami mowi tak cicho "Taaak kochanie,kocham Cie rżnąć" hehe mnie to cholernie podnieca

dokładnie tak Szubrawiec, bujaj sie stąd.. szkoda ze nie lubisz w pupe \'malutka_lala\', moja koleżanka z pracy uwielbia tak, szybciej wtedy ma orgazm niż normalnie. a co do perwersji to kocham jeszcze jak mi partnerka trzepie konia stopami, najlepiej w czarnych pończochach ;)

Malutka_lala, olej tego zayebanego podszywa co si epodpisuje 'dziewczyna-tulipana', 'matka_tulipana' etc. dekiel zwykły ze zrytą banią. powtarzam raz jeszcze WON z topików gdzie normalnie ludzie chca podyskutować o tematach tabu zryty kryptogeju

Gość Kumpel_tulipana
Znam go. Jest niezly, ma 1,32, ale niezle nadrabia. Ubiera sie w sklepach dla chlopcow z meska odzieza,a w trakcie jednej z palcowek stracil kciuka.

heh, ja wiem czy dobry agent? poprostu lubie ostry seks, moja panna mi go nie daje w 100% do końca tak wiec wychodzi jak wychodzi ze czesto kocham sie z innymi...

Gość Zoofil289
WLasnie! Wredny podszywaczu! Nie masz litosci dla nas! TO ze lubie ruchac koty to co zlego, albo wkladac sobie penisa w kozia dupe? Cham jestes! KAzdy ma prawo do swoich fetyszy!

Malutka, olej tego dupka co sie podpisuje cośtam_tulipana, koleś pewnie ma z 17 lat, jest brzydalem co go w szkole szydzą wiec daje upust na necie, a i tak moderator z czasem pousuwa jgo durnoty.

hmm Malutka, sam nie wiem, piszesz ze nie lubisz w pupe, może warto sie przełamac i wtedy ostro kląć wykrzykując "pierdol moją dupe skurwielu, słyszysz? o właśnie tak! chce go kurwa czuć aż w żołądku!!!"

Gość Brzydki i gruby
Tak to ja podszywacz, jestem brzydki i gruby, mam owlosionego ryja i smierdzi mi z dupy, ale jest ktos kto daje mi chwilowa przyjemnosc. Znamy sie z tulipanem od wielu lat, ale od niedawna zaiskrzylo, wtedy dotknal mnie po mojej zarosnietej klacie, zaczal delikatnie calowac w zajecza warge i wiedzialam ze juz nie jestem sam!

Gość Ojciec_tulipana
Co tak siedzisz na necie ciolku? Zlaz na dol, matka cie od godziny wola abys gnoj wyrzucil i krowy oporzadzil! Tylko sprobuj zas je posuwac to ci neta odetne!